anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czemu jak kupuje na raty 0% przenosi mnie do pay i mam 12 rat i o 500zl wiecej do zapłacenia?

Client:21224143
#1 Nowicjusz#

czemu jak kupuje na raty zero procent przenosi mnie do pay i mam 12 rat i o 500zl wiecej do zapłacenia??

a kontaktu z allegro nie ma wcale zeby sie zapytać tylko ku..wa jakaś społeczność??

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Nie wiem dlaczego, może nie jest spełniony jakiś warunek, może poczytaj a coś znajdziesz: https://allegro.pl/metody-platnosci/raty/zero

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:21224143 widzę, że udało Ci się złożyć wnioski o raty PayU, obecnie są w trakcie weryfikacji. Kontakt do Allegro znajdziesz tutaj, ale na pomoc społeczności również możesz liczyć. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

joankarp
#7 Wielbiciel#

@la_nika czy to jakiś błąd techniczny, ze raty 0% nie są obecnie dostępne w zadnej z ofert, nawet te które spełniają kryteria kategorii i są odpowiednio promowane? 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@joankarp nie mam informacji o awarii, konsultuję to i gdy otrzymam odpowiedź, wrócę z nią tutaj. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@joankarp dziękuję za Twoje zgłoszenie. Potwierdzam problem po naszej stronie, będziemy pracować, żeby możliwość "rat zero" jak najszybciej pojawiła się we wszystkich ofertach, ale może to zająć kilka najbliższych dni. Raty zero są wciąż dostępne w serwisie, a brak widoku jest tylko chwilowy. Przepraszam za te trudności i proszę o cierpliwość.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów