Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kolejny raz naciąłem się na nierzetelną informację ze strony ALLEGRO (nie mam nic do sprzedającego).
Ani sprzedający - ani dostawcy nie mają zamiaru respektować teorii ALLEGRO na temat czasu dostawy - a TEORETYCZNE zapisy typu "dostawa jutro" albo "najpóźniej pojutrze" tylko utrudniają podjęcie wyboru. ALLEGRO powinno albo zrezygnować z tej opcji - albo udoskonalić algorytm - na przykład, żeby u sprzedawców którzy nawet nie mają umowy z inpost na dostawy w sobotę nie pojawiała się w piątek bzdura pod tytułem "dostawa jutro".
ALLEGO ma dostawy przegrywa z **piiip**em tylko dlatego, że przegina teoretyzując o terminach dostaw.
HA !!! sam się naciąłem , robiłem pilny zakup w sobotę ,w ofercie pisało ,, dostawa jutro / czyli niedziela /,, , a potrzebowalem na poniedziałek , w końcu po przemyśleniu anulowałem transakcję w niedzielę bo jasna rzecz ,że z zamówieniem nic się nie działo .
@Ytinirt Cześć. Przykro mi, że tak uważasz, ale przewidywany czas dostawy jest obliczany na bazie minimum 10 zamówień z ostatnich 30 dni, wykorzystując zaawansowaną statystykę i uczenie maszynowe. Liczymy go per deklaracja czasu wysyłki, dlatego bardzo ważne jest, żeby Sprzedający aktualizował czas wysyłki na platformie, jeśli przewiduje opóźnienia w wysyłce
Możesz również zapoznać się z deklaracją, którą wprowadza sprzedający w zakładce "dostawa" w ofercie.
Jeśli uważasz, że czas dostawy został policzony nieprawidłowo, to poproszę o numer zamówienia.