Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! Czy da sie otworzyc spor i wdrozyc pomoc allegro kiedy zamowione zostaly towary poprzez wysylane wiadomosci do sprzedawcy? Zamowilem lampy, jednak sprzedawca poprosil o wyslanie linkow do zrobienia wyceny, zakup przez wiadomosci w allegro, jednak nie przez sam Kup teraz. Mam problem z lampa, ze sprzedawca nie da sie ugadac.I co w tym wypadku moge zrobic? Klikam w pomoc allegro, jednak nie moge nic zrobic bo nie mam tego w liscie kupionych i niewiem jak otworzyc spor.
Nie kupuj poza Allegro, a jeśli kupujesz poza, nie oczekuj pomocy od Allegro. Jeśli teraz masz problem, musisz sam dochodzić swoich praw.
Weszlem w link co chcialem kupic, zadalem pytanie sprzedajacemu i kupienie mialo miejsce poprzez wiadomosci z allegrowiczem.
Mam wszystkie wiadomosci w centrum allegro. Rozumiem, ze nic nie ugram ?
Musiałbyś kupić przez Kup teraz albo wygrać licytację, inaczej Allegro Ci nie pomoże.
Ehh ok dzięki za info. No nic ze sprzedajacym nie da sie ugadac. Moze ewidentnie wiedzial co robi. Ma sie nauczke na przyszlosc.
grocik9 jeśli masz wiadomości oraz dowód wpłaty możesz się udać do Rzecznika Spraw Konsumenta i tam poprowadzą Twoją sprawę .
Rzecznik czego? 😉
Gardenfaber Praw !!