Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zaplacilam przez PayU i niechcacy anulowalam zamowienie, czy odzyskam te pieniadze ktore poszły z mojego konta?
Nie można anulować zamówienia, pewnie je skasowałeś ale płatność została zrealizowana i sprzedawca otrzymał wpłatę i wyśle towar, chyba że mowa o czym innym 🙂
anulowalam niechcacy platnosc
Nieee, oczywiście, że nie.. buuuuuu 😮 żart, wskoczą na konto po max 24h 🙂
Jeżeli opłaciłaś, to pewnie musisz teraz poprosić sprzedającego o zwrot, wcześniej klikając o odstąpienie od transakcji 🙂 no chyba, że nie chcesz 😮 no to normalnie wszystko jak przy zakupie 🙂
@konto zamknięte jeśli anulował płatność, a jeśli anulował zamówienie ( skasował ) to nie 😄
poprawił już 😄
sprzedajacy wlasnie nie otrzymal tych pieniedzy a platnosc byla robione 24 godziny temu
czyli miałem rację, wrócą do ciebie w każdej chwili, ale pewnie zawisły gdzieś pomiędzy 🙂 pewnie masz je na AF (Allegro Finanse), tam poszukaj 🙂
czyli jesli anulowalam platnosc , to pieniadze bez problemu wroca do mnie i zamowienie bede mogla od nowa zaplacic?
Już teraz możesz zapłacić klikając Ponow płatność. Pieniądze zostaną pobrane ponownie, a te pobrane wcześniej wrócą.
Anulowana - Twoja wpłata może mieć status Anulowana w następujących przypadkach: