anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest ktoś kto kupił nokię czy inny telefon u firmy poniżej?

_KANCELARIA_
#10 Popularyzator#

Albo inne telefony to proszę o zdjęcia tego co kupił. Dzięki. Firma i jej gałązki prowadzi w większości sprzedaż telefonów jako nowe.

https://allegro.pl/oferta/nowa-nokia-c2-c2-01-komplet-zestaw-gratisy-promo-9425805815

Wystawiał opis podobny:

• Telefon Nokia E52
  • Bateria 1500 mAh
  • Ładowarka przystosowana do potrzeb(albo coś koło tego)
  • Kabel USB pasujący
  • Słuchawki pasujące albo spełniające wymogi itd.
  • Pudełko tekturowe przystosowane

I COŚ W TEN DESEŃ. Nawet zdjęcia jakie pokazuje to zdjęcia nienowych telefonów, bez folii fabrycznych itd.  a  wystawianych na portalach z Chin (tam sprzedawane jako odnowione) które wyglądają są odnawiane. Kradnie też zdjęcia z aukcji z nowymi.Poprosiłem o zdjęcia zgłosiłem na gadane i koleś zmienił opis na tylko tym jednym ogłoszeniu na odnowiony i już nie ma dopisków ładowarka pasująca czy usb pasujący. . Resztę dalej sprzedaje jako Nowe. Firma wciska badziewie tonami a allegro nic . Tylko w tym jednym przypadku reagowało. Ludziom którzy nie wiedzą jak wyglądał oryginał wciska. Niektórzy tylko widzą różnicę. A w porównaniu z nowymi sprzedaje o połowę taniej od prawdziwych . i co?każdą trzeba zgłaszac. Koleś zmienił wszystkie opisy , żeby były akceptowane.Wprawdzie to konkurencja ale nie o to chodzi.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg#

@_KANCELARIA_ albo możesz zgłosić każdą ofertę klikając link na dole  strony Zgłoś naruszenie lub spróbuj  do allegro 

oznacz moderatorów

COMTER
#11 Animator#

Jak wyżej, pisałem:( Na zgłoś naruszenie reakcji 0.Musiał bym kupić każdy z telefonów i reklamację napisać.

oznacz moderatorów

_KANCELARIA_
#10 Popularyzator#

Proszę o wyrażenie opinii jakiegoś moderatora. Firma nie dość że sprzedaje odnowione jako nowe to jeszcze kradnie zdjęcia oryginalnych telefonów z allegro. I jeszcze te superceny za oszustwo.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Nic nie kradną w regulaminie jest zapis że każdy produkt stworzony na allegro jako oferta sprzedaży zostaje udostępniony do katalogu produktów tzn że każdy sprzedawca z allegro może podpiąć pod ten latalog swój analogiczny produkt i użyć zdjęć i opisów z katalogu

oznacz moderatorów