anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy ktoś mógłby wyjaśnić, czy ten sklep jest legitny?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Dominik22202
#1 Nowicjusz#

Witam, po długich poszukiwaniach znalazłem dostawkę do wózka, która kosztuje podejrzanie mało.
Produkt wygląda identycznie jak na zdjęciach innych sprzedawców, natomiast cena wynosi niemalże 1/4 ceny u konkurencji. Dodatkowo patrząc na informacje o sprzedawcy na kilometr bije fejkiem. 

https://allegro.pl/oferta/nadstawka-do-wozka-z-siedziskiem-25kg-13981938395

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to za firma i czy kupując w tym sklepie produkt mogę się spodziewać, że paczki nie dostanę? Rozumiem, że wtedy chroni mnie "Allegro Protect"?

Z góry dzięki za pomoc. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
komis-bell
#21 Demiurg#

Chińczyk, na Allegro od miesiąca. Daruj sobie ten zakup, pewnie jakiś totalny szajs. 
Do tego kłopot ze zwrotem i reklamacją. 

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Chińczyk. Oni ściągają gotowe aukcje przygotowane przez naszych sprzedających. To nawet nie musi być podobne do orginału. Właściwie to wiadomo że przy tej cenie koło orginału nawet nie stało. W ten sposób psują opinie naszym sprzedającym, podpinają swoje tanie "coś" pod opinie porządnych sprzedawców i psuja potem im sprzedaż. Niby wysyłka z Polski i adres do zwrotów Polski. Komentarzy zero, wiec w razie kłopotów może być ciężko. Niby jest project jakby coś. 

oznacz moderatorów
Dominik22202
#1 Nowicjusz#

Poczytałem jeszcze komentarze firmy dostępne na wizytówce Google i faktycznie firma krzak Lepiej omijać z daleka. Dzięki wszystkim za szybką pomoc 😉

oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@Dominik22202 Chińczyk z dostawą do paczkomatu, smartem i bez żadnych ocen... Jak masz ochotę na hazard i pięc dych do zaryzykowania - próbuj. allegro gwarantuje bezpieczne zakupy 🙂

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Dostawa pojutrze, podejrzane ale uważam ze środki można będzie odzyskać, jak nie będzie dostawy ale czy warto ryzykować?

oznacz moderatorów