Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgłaszam żądanie zwrotu pieniędzy z POK, wydzwaniam, wysyłam wiadomości, czary mary , wielu opiekunów i po wielokroć wiadomości , a pieniędzy od ponad miesiąca nie dostałem, to zaledwie ok. 500 zł.
Czy ktoś z was otrzymał z POK zwrot kasy , ile to trwało, jak postępowałeś ?
Tak, zazwyczaj rozpatrzenie trwa ok6dni i w 2dni środki wracają. Może za mocno"naciskasz".🤔
Poczekam,zobaczę.
Inaczej,jak opłacone zamówienie nie zostanie zrealizowane/od 06.09.2022 czekam i firma realizującą też czeka na pieniądze/to Allegro trzeba podać do telewizji,że to największa firma oszustów.
Nie przekazują przelanych pieniędzy dla należnych firm I nie przekazują i nie oddają pieniędzy.
To bardzo nieuczciwą firma,przyjmują pieniądze od zamawiających,potrafią takie zamówienie u siebie anulować i pieniądze zostawiają sobie.To oszuści!
Coś Ci się miesza raczej, Allegro nie przekazuje zapłaconych środków za zakup do sprzedającego?🤔
@nowan1 Tu nie chodzi o kwotę 500 zł > może się nazbierało wielu chętnych na POK > po prostu sprawy są rozpatrywane w kolejności i Allegro się nie wyrabia
Zależy mi na opiniach, być może się Allegro nie wyrabia, ale tak być nie powinno, a wasze opinie pozwolą mi w kolejnej sprawie zadziałać sprawniej, jak reklamować POK ?
W końcu jak będę miał wiele spraw to ucieknę na **piiip**, tam też robiłem zakupy, a przesyłki z Chin jak na razie sprawniej w przypadku reklamacji załatwia **piiip**s, swoją drogą dlaczego oferty z poza UE nie są znakowane innym kolorem, dziwię się, bo to z tymi ofertami najwięcej jest kłopotu.
@nowan1, przepraszam Cię za czas oczekiwania na odpowiedź. Otrzymałam informację, że zaakceptowaliśmy Twój wniosek.