Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Widzę, że wyniki z Lokalnie zostały usunięte z Allegro. Ciekawi mnie, czy w tej sytuacji serwis ma jeszcze użytkowników i jakąś przyszłość?
Ja osobiście nigdy tam nie wszedłem inaczej niż w pojedyncze oferty, klikając linki z kategorii lub wyszukiwarki Allegro. Kilka rzeczy kiedyś kupiłem i kilka wystawiłem. Po wczorajszej zmianie spodziewam się znacznego spadku oglądających i w sumie nie wiem, czy samemu będzie mi się chciało tam zaglądać. Teraz Lokalnie to jakiś odrębny byt, gdzie musiałbym odrębnie wejść i jeszcze raz poszukać tego samego, jak na jakimś 01x.
W sumie nigdy nie lubiłem tego serwisu (brak komentarzy do cholery!!!) więc jak Allegro chce go ubić to im szybciej tym lepiej i niech sprzedający przeniosą swój towar gdzie indziej.
Ale może się mylę i ktoś tego używa, to znaczy wpisuje pracowicie allegrolokalnie.pl w przeglądarkę i ogląda tamtejsze oferty, nie przejmując się allegro.pl?
Będzie się tam jeszcze cokolwiek działo i warto tam wchodzić?
Teraz to już nie jest portal do kupowania teraz to galeria, a Allegro Lokalne zawsze było traktowane jak "dodatek" a teraz podupada całkowicie, uważam że nie będą się nim zbytnio przejmowali.
Ale ja głupi jestem. Właśnie włączyłem sobie nowy widok pogrupowany na próbę i wyskoczyły mi dwie oferty z Allegro Lokalnie. Haczyk: za obie oferty sprzedający zapłacili, żebym je zobaczył.
Pewnie znowu nie doczytałem gdzieś drobnego druku w regulaminie i stąd moje wątpliwości.
Czasami coś tam schodzi. O dziwo połowa schodzi z konta firmowego gdzie mam mogę 1/10 ilości ofert. Nawet nie przeszkadza im cena paczkomatu 16.99zł, bo oczywiście allegro tam tego za 10.95 nie dało... Dziś coś wystawiłam na głównym i lokalnym i 2 rzeczy w kilka godzin zeszły z lokalnego. Ale zwykle jednak wszędzie wiszą. Jest różnica ale mniejsza niż się spodziewałam.
Niby wystawiłem tam rzeczy na próbę, ale chyba ze dwie się sprzedały. Większy ruch jest na konkurencyjnym portalu.
Lokalne jest takie jakieś niedorobione, a dodatkowo dziwny system licytacji, odmienny od tego, który jest na normalnym Allegro, nie zachęca.