Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie
Czy komuś z Was zdarzyło się dostać telefon z próbą zastraszenia w związku z zakupami na Allegro? Pracownik Allegro miał wgląd w dyskusję i wiedział co się dzieje, jedyna reakcja z jego strony to "proszę o zachowanie kultury dyskusji". Zostałam nazwana oszustką i naciągaczką, zero reakcji. W trakcie trwania dyskusji dziś rano odebrałam telefon - ktoś wysyczał mi szeptem do słuchawki "znajdę cię w tym... tu nazwa miasta - uważaj". Numer zaczyna się na 726.
Proszę odzywajcie się, może to tylko wariat a może nie, sprawę zgłaszam na policję. Ale może jest nas więcej?
A.
Tak jest nas więcej- allegro to nie jest dobre miejsce dla kupującego- raczej należy się trzymać z daleka
Cześć, @Jezabel_Jz. Przykro mi, że doszło do takiej sytuacji. Zależy nam, aby komunikacja między kupującymi a sprzedającymi przebiegała w przyjaznej, kulturalnej i profesjonalnej atmosferze.
Widzę, że pełny numer telefonu podałaś w Dyskusji. Skieruję sprawę do weryfikacji przez nasz dział bezpieczeństwa, który w razie potrzeby podejmie odpowiednie kroki.