anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy należy mi się zwrot pieniędzy

Eryk13222
#7 Wielbiciel#

Witam jakiś czas temu zamówiłem już drugi czujnik u sprzedającego autoczesci bo pierwszy padł po około miesiącu teraz mam problem z tym 2 że samochód poprostu za dużo pali paliwa wyrzuciłem paragon razem z opakowaniem od tego czujnika niestety. Napisałem do sprzedającego jak wygląda sytuacja że wada wykryta podczas użytkowania a on odpisuje że trzeba wysłać kupić sobie drugi i może uwzględnią reklamację na ten czujnik a może nie a jak wiadomo auto jest potrzebne. No i wystąpiłem w sumie o zwrot środków z allegro protect ale sprzedający odpisał że nie uwzględnia reklamacji bo nie odesłałem produktu jest jakasz szansa na odzyskanie pieniędzy?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

pinsplash
#21 Demiurg#

@Eryk13222 Bez odesłania ? marna. Sprzedawca ma prawo wstrzymac się ze zwrotem pieniędzy do czasu odesłania przedmiotu. Teraz po ptakach - jak odrzucił reklamację.... Chyba że - sąd.

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

Eryk13222
#7 Wielbiciel#

Hmm rozumiem czyli niema szans na odzyskanie środków no trudno to zakończe ta konwersację i już nie zamierzam się bawić w zamienniki akurat teraz zmusiła do tego sytuacja finansowa i brak auta no ale nic dziękuję za odpowiedź 

oznacz moderatorów