Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprawa dotyczy artykułu: https://allegro.pl/oferta/wykladzina-pcv-maxima-eko-562-04-szer-3m-deska-13850274733. Sprzedający sprzedaję wykładzinę na sztuki, gdzie 1 sztuka to 10 cm bieżących, ale moim zdaniem jest to stanowczo zbyt słabo oznaczone w tytule aukcji,gdyż opis mówi o 1 sztuce tylko, ale nie podaje jakiej wielkości jest ta sztuka, dodatkowo aukcja oznaczona jako SUPERCENA. Myślałam, że kupuję 18 m kwadratowych, (w Polsce tradycyjnie tak podaje się miary, gdy kupuje się z długości, ewentualnie mb czyli wykładzinę 3 m szerokości i 6 m długą., natomiast otrzymałam wykładzinę 1,80 m długości na 3 m szeroką. Taki rozmiar stanowczo mi nie pasuje, w związku z tym postanowiłam na swój koszt zwrócić towar za pomocą formularza Allegro. Następnego dnia zadzwonił sprzedający z oświadczeniem, że towar przycięty nie podlega zwrotowi i zwrotu nie przyjmie. Sprzedaż na sztuki gdzie 1 szt. to 10 cm bieżących uważam za celowe wprowadzenie klienta w błąd, a nie przyjmowanie zwrotów dobitnie to potwierdza. Proszę o poradę.
Otwórz dyskusję, przycięcie nie powoduje braku zwrotu, w tym przypadku. Poszukaj jest tu na forum wiele postów o tym.