Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wylicytowalem przedmiot za niewielką kwotę, po zakończeniu aukcji sprzedający wysłał mi wiadomość że allegro samo wystawiło jeszcze raz już sprzedana konsolę, przy czym wystawił dokładnie ten sam przedmiot z tymi samymi zdjęciami w ofercie "kup teraz" za o wiele większą kwotę, ja opłaciłem licytacje i przesyłkę a sprzedający od razu dał zwrot pieniędzy, czy mogę coś zrobić?
@Client:38304916 oa co mu zrobisz ? ... do sądu pójdziesz ? bo to jedyna droga do wyegzekwowania , ze strony allegro nic się nie dzieje jak zwróci środki .
Dzięki za odpowiedź, trudno wystawiłem negatywa rozpocznę jeszcze dyskusje jak się skończy czas na wysyłkę, ale swoją drogą to trochę kpina że to nie jest w żaden sposób wiążące☹️. Pozdrawiam
@Client:38304916 Jest wiążące ale zmusić do wydania towaru może tylko wyrok sądu.
@Client:38304916 całe allegro , to kpina i nikt nie ponosi za to konsekwrencji , klienci licytują i nie płacą , sprzedawcy sprzedają i oddają kasę zamiast wysyłać towar . Nie wywiązanie się z trannsakcji powinno powodować blokadę konta tak jednej jak i drugiej strony choćby czasową , mam na uwadzie transakcje prywatne .
@Client:38304916 Niestety dopóki mu kwota nie będzie pasował to zapewne będzie zwracał środki, możesz iść do sądu-ale czy warto?