anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego aplikacja Allegro nie działa, tylko wyświetla”brak połączenia z internetem”?

MAMY ROZWIĄZANIE!
milima
#8 Zapaleniec#

Dlaczego aplikacja Allegro nie działa, tylko wyświetla”brak połączenia z internetem” mimo, że internet jest w telefonie?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
LEW433
#21 Demiurg#

Zaktualizuj apkę.

oznacz moderatorów
milima
#8 Zapaleniec#

przed napisaniem tego pytania była zaktualizowana

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@milima nie udało mi się powtórzyć błędu, aplikacja Allegro działa. W tej sytuacji spróbuj proszę wykonać standardowe czynności, czyli ponownie uruchom urządzenie. Jeśli ponowne uruchomienie nie pomoże, przełącz się z sieci Wi-Fi na mobilną transmisję danych:

• Otwórz aplikację Ustawienia i kliknij Sieć i internet lub Połączenia. Te opcje mogą się różnić w zależności od urządzenia. 
  • Wyłącz Wi-Fi i włącz mobilną transmisję danych, a następnie sprawdź, czy coś się zmieniło.
  • Jeśli nie, wyłącz mobilną transmisję danych, włącz Wi-Fi i sprawdź, czy problem nadal występuje.
   Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
milima
#8 Zapaleniec#

Właśnie to jest dziwne, że na sieci WiFi dziala poprawnie. Teraz z konieczności piszę korzystając z internetu w telefonie -ale…. Mogę pisać tu, natomiast nie uruchamia mi aplikacji. Pokazuje mi to:

IMG_8198.png

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@milima spróbuj może wyłączyć i ponownie włączyć sieć komórkową.
Wybierz kolejno opcje Ustawienia > Sieć komórkowa i upewnij się, że sieć komórkowa jest włączona. Jeśli sieć komórkowa jest wyłączona, włącz ją ponownie. Następnie sprawdź, czy sieć jest dostępna.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
milima
#8 Zapaleniec#

Dziękuję, znalazłam 😁 sieć komórkowa dla aplikacji była wyłączona ☺️

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

🤣😄

oznacz moderatorów