anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego letyshop nie nalicza caschbackow z allegro

mareczekziomek
#7 Wielbiciel#

Witam, dlaczego nie działa, lub działa wybiórczo caschback z allegro? Na innych sklepach nie ma tego problemu. A tu podczas zwiększonego caschbacku i zakupów za wyższą kwotę nic nie jest mi zwracane. Podaje numery transakcji dla przykładu:

809ee5b0-765c-11ee-98f1-a5cbfddb5876

65cb86d0-765c-11ee-871f-b3fb33320059

32798e80-765c-11ee-98f1-a5cbfddb5876

Jeśli ze strony allegro jest wszystko ok, to poproszę jakieś potwierdzenie bo letyschop twierdzi że nie dostał info od was o caschbacku.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mareczekziomek Cześć. 🙂 Dopytam, czy jesteśmy w stanie wygenerować jakieś potwierdzenie i wrócę do Ciebie z informacjami, ale muszę podkreślić, że cashabck to nie jest nasza usługa, za cashback odpowiadają partnerzy programu. 

oznacz moderatorów

mareczekziomek
#7 Wielbiciel#

Rozumiem, że caschback to nie wasza działka, ale wkurza mnie jak mi ktoś wmawia, że ja coś źle robię. Ja już cuda robiłem żeby im udowodnić, że wszystko ok jest i coś kuleje u nich. 

oznacz moderatorów

mareczekziomek
#7 Wielbiciel#

Przepraszam że się niecierpliwie. Czy uda sie wygenerować jakieś potwierdzenie, że zakup był zrobiony prawidłowo? Otworzyłem dyskusję w letyschop i pani twierdzi znowu że to ja jestem winny, żeby zmienić sieć wifi podczas zakupów (na jaką to nie wiem, mam tylko jedną). Chce im udowodnić, że to oni mają coś nie tak i nie liczy mi caschbacku.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mareczekziomek Nie mamy możliwości wygenerowania potwierdzenia, że "zakup był zrobiony prawidłowo", ponieważ nie my ustalamy, czym jest "prawidłowy zakup". Potwierdzenie zakupu widzisz w zakładce Kupione, a jeśli chcesz, to możesz je wygenerować w pliku z poziomu zakładki Kopie Twoich danych (dane o zakupach). 

oznacz moderatorów

mareczekziomek
#7 Wielbiciel#

@ko_alka rozumiem, a czy widać jest to że zakup był dokonywany z rozszeżeniem/aplikacją letyschop?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mareczekziomek Przykro mi, ale nie mam takich danych. Mamy informacje istotne dla nas jako Allegro (czyli np. czy zakup był robiony z poziomu aplikacji Allegro, czy nie). 

oznacz moderatorów