Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego okres ważności smart nie nalicza się od dzisiaj, gdy chcę zapłacić dzisiaj, tylko od dnia kiedy się skończyła jego ważność, czyli 16 października? Jeśli będę chciał przedłużyć np. 7 listopada albo 26 grudnia to też będzie mi liczyło ważność od 16 października?
Przecież skończył się okres ważności smarta, więc powinienem móc rozpocząć nowy okres kiedy chcę.
@DarooooX, Twoje Allegro Smart! jest opłacone do dnia 16.10.2021 r, natomiast usługa ma 14-dniowy okres wypowiedzenia i wygaśnie 31.10.2021 r. Jeśli przedłużysz Allegro Smart! 7 listopada, ważność naliczy się od zakupu. Więcej na ten temat znajdziesz w tym artykule.
I będzie się liczyło od dnia zakupu, oczywiście jeżeli nie wykupisz w okresie wypowiedzenia. Krótko, kup po 31. 10 i będzie dobrze.
@DarooooX Smart kończy się z określoną datą, ale mimo to jest ważny jeszcze 14 dni. Jeśli kupisz Smart w czasie tych dodatkowych 14 dni, nowy okres zaczyna się z datą zakończenia pierwszego okresu, czyli bez tych dodatkowych 14 dni. Gdy chcesz przedłużyć Smart, zawsze poczekaj do końca ważności + 14 dni. Wtedy po przedłużeniu zacznie Ci się nowy okres od daty przedłużenia.