Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dokonałam zakupu NUMER ZAMÓWIENIA 2274f7a1-27dd-11ed-892e-590dd206b244, użyłam 10 monet. Towar zwróciłam, ale monety nie wróciły na moje konto, dlaczego? Pozdrawiam Jolaejsi
Wrócą, jak sprzedajacy zwróci środki to i monety wrócą.
nie wróciły
tak sprzedający zwrócił pieniądze, ale 10 monet winno rócić na moje konto.
@jolaejsi monety nie wrócą na konto, ale otrzymaszłaś kupon równy kwocie wymienionych monet. Czy widzisz go w tej zakładce oraz na formularzu płatności i dostawy, w części Twoje zniżki, po wybraniu płatności z góry?
rozumiem, ale mnie nie interesują wasze polecajki, nie chce kupić tego co oferujecie, chcę moje 10 zł na koncie.
@jolaejsi to nie są polecajki to jest kupon z 10 monetami do wykorzystania na dowolny zakup na Allegro 🙂 Aby obniżyć cenę zakupu możesz skorzystać z monet, aby to zrobić, wymieniasz je na kupon, gdy zwracasz przedmiot to wraz ze zwrotem wpłaty od sprzedającego, powraca kupon.
chcę go widzieć na swoim kocie, miałam już taką sytuację
ta rozmowa zaczyna mnie wku .... mam w sumie 17 monet widzę 7 mam to rozrysować !
@jolaejsi okej to jeszcze raz. Aby monety obniżyły koszt zakupu trzeba je wymienić na kupon. Gdy płaciłaś za zakup w zamówieniu nr 2274f7a1-27dd-11ed-892e-590dd206b244 użyłaś 10 monet, czyli wymieniłaś 10 monet na kupon.
Po zwrocie wpłaty za to zamówienie monety nie wróciły na Twoje konto, wrócił kupon na 10 monet. Więc masz 7 monet - TUTAJ oraz kupon wymieniony z 10 monet, który miałaś - TUTAJ, co razem dawało 17.
Kupon z monet wykorzystałaś wczoraj w zamówieniu nr 77262531-32c8-11ed-aba1-0f48811f2bc1, dlatego teraz już go nie masz. Masz 7 monet.
Dzień dobry,
już koleżanka Pani mi wytłumaczyła, że mionety zamieniają sie w kupon i takiej retoetki nakeżało użyć. Miałam taką sytuację , wtedy monety wróciły na moje konto w firmie monet nie kuponu. Dziękuję i pozdrwiam