anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego sprzedawca produktów nęka mnie telefonicznie i SMS o to żebym zmieniła ocenę produktu

Client:42222433
#7 Wielbiciel#
  • Dzień dobry dlaczego sprzedawca produktów nęka mnie telefonicznie i SMS o to żebym zmieniła ocenę produktu z którego nie jestem zadowolona, sugeruje że odda mi pieniądze za produkt i że mam zmienić na 5 gwiazdek . O co chodzi przecież każdy ma prawo wystawić ocenę taką jaką uważa za sprawiedliwą i zgodną co do kupionego produktu.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

az1rael
#21 Demiurg#

Podziekuje allegro za system komentarzy i negatywow i za katalog. W sumie ciekawe czy jeden sprzedawca drugiemu nie podpial sie pod katalogowy towar wystawiajac podrobki a ty nie zjechalas oryginalu bo tak do kitu dziala katalog 

oznacz moderatorów

majster_man
#14 Krzewiciel#

Podpiąć podróbkę pod oryginał, marzenia majfriendów się spełniły 😂

oznacz moderatorów

majster_man
#14 Krzewiciel#

Podpiąć próbkę pod oryginał, marzenia majfriendów się spełniły 😂

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42222433 Czy możesz przesłać mi zdjęcia lub zrzuty wiadomości SMS, które otrzymujesz od tego sprzedającego, na adres: spolecznosc@allegro.pl

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42222433 bardzo dziękuję. Dostałam Twoją wiadomość, ale ich treści nie możemy uznać za nękanie, więc nie mamy tutaj pola manewru do działania. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Masz prawo i powinność wystawić komentarz zgodny z przebiegiem transakcji, sprzedajacy może prosić o zmianę komentarza. Jak będzie robił to natarczywie to napisz mu że zgłosisz na Policję.

oznacz moderatorów