Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W żaden sposób również nie mogłem skorzystać z ALLEGRO PROTECT dodatkowo przesyłam poniżej treść komentarza który nikogo nie obraża
Towar nie zgodny z opisem - nie chcą przyjąć zwrotu, oszukują że towar był uruchamiany. Sprawa została przekazana prawnikom celem skierowana na etap postępowania sądowego i rozstrzygnięcia zaistniałego sporu oraz odzyskania uiszczonej ceny w związku z odstąpieniem od umowy sprzedaży
Przecież jest niezgodny z regulaminem
mogę mieć prośbę co takiego jest w nim niezgodne
"oszukują" jeśli nie dysponujesz wyrokiem sądowym, nie możesz używać takich słów, nie ważne jak bardzo wydają się Tobie słuszne. Prawnicy zajmują się już sprawą, a takich podstaw nie wiesz?
Komentarz ma być zgodny z przebiegiem transakcji, Ty opisujesz że do sądu pójdziesz i pewnie to im nie pasuje. Ale opisz sprawę - była dyskusja, reklamowawszy towar czy zwrot itd?
@czarekwal Nie wolno używać słowa "oszukuję" Tak samo jak komentarz > Sprawa została przekazana prawnikom celem skierowana na etap postępowania sądowego i rozstrzygnięcia zaistniałego sporu oraz odzyskania uiszczonej ceny w związku z odstąpieniem od umowy sprzedaży > To nie jest ani opis przedmiotu, ani opis obsługi sprzedaującego.
dziękuję
@czarekwal A co do AP to otwórz dyskusję > w trakcie możesz poprosić o pomoc Allegro > tylko unikaj "oszust" itp. Po 14 dniach możesz wystapić z wnioskiem do AP.
@LEW433 Jak bym coś napisał źle to mnie popraw
Przecież napisał, że nie może skorzystać z AP... moze odrzucono mu wniosek.
@Client:104371448 A była dyskusja? > tego nie napisał > składał reklamację? > też nie wiadomo > czy tylko zgłosił zwrot?
@czarekwal Opisz coś więcej > dyskusja? > reklamacja? > tylko zwrot?
@Ziolko39: tak to wlasnie jest jak wątkotwórca nie potrafi jasno i rzeczowo przedstawić sprawy. Albo trzeba wróżyć z fusów, albo trzeba pytać wróżbity Macieja albo strzelać na oślep.
Ewentualnie zadawać 100 pytań żeby mieć jasny pogląda na sytuację. Tak dopytywac niemal za kazdym razem to mi szkoda czasu.