anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dwie aukcje w koszyku i uwagi do zakupu do jednej z nich - naprawdę się nie da?

trajber
#9 Pomysłodawca

Skoro już jesteście najlepszym portalem w galaktyce, to może zróbcie coś z problemem jak w temacie.

Do trolli na usługach portalu: wiem, że u was da się wszystko i nawet słonie w karafce tańczą, więc się nie wysilajcie (albo wręcz przeciwnie, piszcie dużo, bo każda odpowiedź podbija post na forum i temat zostanie dłużej na pierwszej stronie).

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Spoko podbiję w imieniu obrażonych użytkowników. Znajdź mi tu jednego trola na usługach portalu??? Każdy dużo piszący użytkownik tu pisze tylko i wyłącznie o tym co się zmieniło na złe i co znów nie działa... Pozytywne posty to ze świeczką szukać bywają od jakiś kupujących 5 paczek do roku... 

W każdym razie to by wyjaśniało czemu większość wiadomości mam już po zakupie, a nie przy... Od lat tej opcji nie używam. A jak ostatnio używałam ze 3 lata to nawet przy jednej ofercie była tak schowana, że musiałam też po zakupie pisać i też gdzieś tu wkurzony temat zakładałam, który jak zwykle niczemu nie służył oprócz wylania żalów, bo z 5 lat temu jeszcze to pięknie działało... Jak to mówią "to były piękne dni" gdy wszystko działało, łatwo się szukało, łatwo się kupowało itp... A teraz mamy najazd na ilość i zero indywidualizmu. Takie rzeczy jak jakikolwiek kontakt są portalowi nie na rękę i utrudniają go gdzie się da.

mix-mce
#15 Entuzjasta

@AnnaG-Antyki kilku bym znalazł...

@trajber wiadomość po zakupie obecnie jest oznaczona jako "opcjonalna" i jest możliwość że zostanie wyłączona w przyszłości, już teraz można ją wyłączyć od strony sprzedającego.

U was może jest konieczna, u mnie tylko robi zamieszanie bo kupujący w uwagach do zakupu piszą rzeczy typu adres wysyłki, dane do fv, dane samochodu żebym im sprawdził (a 3 dni później się tłumaczył czemu nie zostało wysłane chociaż nie pasuje bo kupujący ma gdzieś sprawdzanie wiadomości do tego lecą punkty za terminową wysyłkę więc szkoda marnować czas). I uprzedzając komentarz, jeśli ktoś ma automatyczne systemy obsługi zamówień to pisanie adresu wysyłki czy danych do fv w uwagach oczywiście nie ma znaczenia.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Oj narzekasz. O ile się nic nie zmieniło to akurat jako sprzedający możesz to wyłączyć więc nie widzę problemu. Problem jest tam gdzie jest to potrzebne i znaleźć nie można...

Screenshot_26.png

mix-mce
#15 Entuzjasta

@AnnaG-Antyki to samo przecież napisałem.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Haha sorki. Chyba przestanę przed drugą kawą pisać, bo nie tomna jestem xD

trajber
#9 Pomysłodawca

No właśnie taka jest prawidłowość na tym portalu. Kupowałem wczoraj dwie rzeczy, jedna miała gazylion wariantów kolorystycznych i o ile dla tej aukcji "solo" dało się dodać uwagę "kolor XY", to po wrzuceniu jej do koszyka z tamtą drugą aukcją już nie było tej możliwości (ten sam sprzedający, mnożenie bytów tylko bezsensownie dodaje pracy kurierom i zapycha paczkomaty, więc zakup dwóch przedmiotów w ramach jednego koszyka miał sens).

I żeby nie było, że tylko narzekam: kiedyś czegoś szukałem i wpadł mi "pod myszkę" 🙂 czyjś pomysł, żeby wprowadzić wyszukiwanie po kodzie kreskowym. I jak dla mnie był to strzał w dziesiątkę, działa tak samo dobrze jak w apce "moja Biedronka" 😁 Ileś razy już sprawdzałem cenę w tym czy innym markecie reklamującym się jako "najtańszy poza Drogą Mleczną" i bardzo często na Allegro miałem to samo za 50% ceny. Ale ta fajna opcja to "łyżka miodu w beczce dziegciu" 😁😁😁

oznacz moderatorów