Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@MMoneto Cześć 🙂 Sprawdziłam zgłaszaną przez Ciebie sytuację i u mnie istnieje możliwość wybrania przelewu Credit Agricole, spójrz:
Jeśli nie widzisz u siebie takiej opcji, to wyczyść pliki cookies, zaktualizuj przeglądarkę i ponownie zaloguj się na swoje konto Allegro. Daj znać, czy Credit Agricole wróciło 🙂
Witam ponownie dane przegladarki i z aktualizowalem i dalej to samo,pobralem inna przegladarke i tez nie ma banku na liscie,dodatkowo bylem u znajomego i z jego kompa tez nie widac na liscie mojego banku.To swiadczy ze to problem w waszym serwisie.To wklejone z lista bankow nie jest aktualne ,na liscie jest 18 bankow a na tym wklejonym od was 16 i ze stara opcja przelewu tradycyjnego ,ktory nie wyswietla sie jak kiedys z lista bankow ,a po zaznaczeniu opcji przelewu radycyjnego mona dopiero w niego wejsc.
@MMoneto Czy mogę Cię prosić o zrzut całego ekranu z widoczną listą banków? Zgłoszę to do Działu Technicznego.
@MMoneto Bank Credit Agricole powinien być już dostępny. Wczoraj występowały problemy z komunikacją z bankiem i ta metoda płatności była dostępna z przerwami technicznymi.
Mimo wszystko Operator wie o tej sytuacji. W razie kolejnych problemów zachęcam Cię do płatności BLIKiem lub kartą.