anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie i jak zaznaczyć opcję by porównać ze sobą różne produkty

maxpollo
#7 Wielbiciel#

Jak w temacie. Nie mogę znaleźć przycisku / opcji gdzie się klika, aby porównać różne produkty.
Robiłem tak pare miesięcy temu z kaskami, że na jednym ekranie widziałem kaski różnych producentów i porównanie parametrów tych przedmiotów. Googluję, szukam, nie wiem...

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

To chyba nie na allegro.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@maxpollo czy chodzi o taki wygląd:

la_nika_0-1686826567840.png

Jeśli tak, to kliknij proszę "połącz te same oferty" (przycisk będzie w tym miejscu, gdzie na moim zrzucie jest "rozłącz te same oferty"). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maxpollo
#7 Wielbiciel#

Nie, to nie to. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@maxpollo to przykro mi, ale nie mam innego pomysłu. A nie jesteś w stanie odtworzyć, chociaż tak poglądowo jak ta funkcja wyglądała? Bo taka opcja jak porównywanie ofert była dostępna na Allegro, ale to było ponad 10 lat temu, a nie kilka miesięcy temu, więc zastanawiam się o jakiej funkcji piszesz. Bez szczegółów trudno będzie mi się też dopytać o to 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maxpollo
#7 Wielbiciel#

Chodzi mi po głowie coś takiego jak na załączonym obrazku. No ale może pochrzaniłem i wcale tego nie ma na allegro. 😞 

Screenshot at Jun 15 15-40-19.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@maxpollo chyba faktycznie to nie u nas. Podpytałam i na Allegro w aplikacji (ale na IOS) można porównać oferty:

la_nika_0-1686837599867.jpeg

la_nika_1-1686837607533.jpeg
Może to jakoś pomoże 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maxpollo
#7 Wielbiciel#

Dzięki, to pomaga bardzo! 

P.S. wg zeszłorocznego raportu omnicommerce Polacy w większym stopniu korzystają z  porównywania ofert (20% desktop, 14% mobile) niż śledzenia dostawy (17, 15) czy opiniowania zakupów (8, 7). Wrzucam jako ciekawostkę, ostatnio grzebałem w tego typu danych przy jednym zleceniu. 😄 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@maxpollo super! Wielkie dzięki za informację 🙂 
Przekaże to do osób odpowiedzialnych za procesy zakupowe, może dzięki temu wkrótce ta opcja będzie szerzej dostępna na Allegro. 
Miłego dnia! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów