Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Nie mogę znaleźć przycisku / opcji gdzie się klika, aby porównać różne produkty.
Robiłem tak pare miesięcy temu z kaskami, że na jednym ekranie widziałem kaski różnych producentów i porównanie parametrów tych przedmiotów. Googluję, szukam, nie wiem...
To chyba nie na allegro.
@maxpollo czy chodzi o taki wygląd:
Jeśli tak, to kliknij proszę "połącz te same oferty" (przycisk będzie w tym miejscu, gdzie na moim zrzucie jest "rozłącz te same oferty").
Nie, to nie to.
@maxpollo to przykro mi, ale nie mam innego pomysłu. A nie jesteś w stanie odtworzyć, chociaż tak poglądowo jak ta funkcja wyglądała? Bo taka opcja jak porównywanie ofert była dostępna na Allegro, ale to było ponad 10 lat temu, a nie kilka miesięcy temu, więc zastanawiam się o jakiej funkcji piszesz. Bez szczegółów trudno będzie mi się też dopytać o to 🙂
Chodzi mi po głowie coś takiego jak na załączonym obrazku. No ale może pochrzaniłem i wcale tego nie ma na allegro. 😞
@maxpollo chyba faktycznie to nie u nas. Podpytałam i na Allegro w aplikacji (ale na IOS) można porównać oferty:
Może to jakoś pomoże 🙂
Dzięki, to pomaga bardzo!
P.S. wg zeszłorocznego raportu omnicommerce Polacy w większym stopniu korzystają z porównywania ofert (20% desktop, 14% mobile) niż śledzenia dostawy (17, 15) czy opiniowania zakupów (8, 7). Wrzucam jako ciekawostkę, ostatnio grzebałem w tego typu danych przy jednym zleceniu. 😄
@maxpollo super! Wielkie dzięki za informację 🙂
Przekaże to do osób odpowiedzialnych za procesy zakupowe, może dzięki temu wkrótce ta opcja będzie szerzej dostępna na Allegro.
Miłego dnia!