anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie mogę znaleźć kwotę zwrotu pieniędzy poprzez PayU po zwrocie towaru do sprzedawcy ?

MAMY ROZWIĄZANIE!
zawadczanka_19
#8 Zapaleniec#

Zwróciłam towar sprzedawcy poprzez Paczkomat, sprzedający poinformował, że zwrócił środki poprzez PayU dzisiaj o 10.31, ale ich nie widzę, gdzie to sprawdzę , że wpłynęły? Czy na drugi dzień? Jak długo trwa zwrot ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@zawadczanka_19 W ciągu maksymalnie 2-3 dni roboczych środki powinny trafić na Twoje konto (w zależności od Twojego banku i godzin księgowania). 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@zawadczanka_19 taki zwrot idzie do 3 dni ROBOCZYCH . Fakt zwrotu środków zawsze potwierdzany jest stosownym mailem przez system allegro , zajrzyj do skrzynki przypisanej do konta .

oznacz moderatorów
zawadczanka_19
#8 Zapaleniec#

Ja właśnie taką wiadomość otrzymałam, ale nie poszły za tym pieniążki. Zatem poczekam cierpliwie trzy dni. Bardzo dziękuję , mam taką sytuację po raz pierwszy, a kwota zwrotu jest duża, stąd moje zaniepokojenie. Dziękuję serdecznie za odpowiedź.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@zawadczanka_19 Sprzedający powiadomił ale to mail od Allegro świadczy o dokonanym zwrocie środków i po takim mailu w ciągu 3 dni trafi  tam skąd wyszły.

oznacz moderatorów