Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, sprzedający zapewnia pełen dostęp do konta, czy można dokonać bezpiecznie zakupu?
https://allegrolokalnie.pl/oferta/konto-world-of-tanks-18x-x56x-premiumbz176
Co tzn?: Przedmiotem aukcji jest czas spędzony w grze World Of Tanks, na koncie znajdują się następujące rzeczy
Właśnie każdy to pisze w swojej aukcji, lepiej odpuścić?
Nie mam pojęcia, więc pytam. Zapytaj sprzedającego, Mogę cię zapewnić ze jak towar będzie niezgodny z opisem to masz wielkie szanse odzyskać kasę jak zapłacisz przez Allegro.
@Client:120746339 nie wiem nie znam sie ale :
1) zdaje sie że WOT w Polsce jest w polskiej wersji językowej a screeny są angielskojęzyczne. Pewnie można wybrac język tylko po co ?
2) sprawdz regulamin WOT bo jelsi zbywanie kont jest nielegalne - po zakupie konto może dostac blokade
3) zupełnie nie rozumiem takiego kupowania kont skoro frajde ma sprawiac sama gra i zdobywanie umiejętności samemu to takie kupowanie gotowca pozbawia gracza tego co w grze jest najlepsze - radości ze zdobyczy kolejnych poziomów i umiejętności.
Chodzi o niską cenę, zaraz puściłbym to dalej 😄
@Client:120746339 Wygląda raczej na nielegalnie podrasowane konta, a co się za tym wiąże nieuchronny ban wcześniej lub później.
@Client:120746339 wał premki płatne w wartości paru tysiaków w dniu zakupu 56 szt za 190pln... jedzie mi tu czołg
Dobra dzięki wszystkim za wypowiedź, odpuszczam to konto. Wesołych świąt, pozdrawiam 🙂
do zamknięcia temat