Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak usunąć lub edytowac opinie o produkcie, podczas trwajacej dyskusji? Gdy wchodzę w zakladke moje zakupy i ten zakup nie ma tam możliwości zmiany oceny, proszę o odpowiedź.
Nie ma takiej opcji- edycja opinii o produkcie. Możesz prosić moderację o jej usunięcie. A co jest powodem zmiany opinii?
Sprzedający mnie straszy sądem
I sądzisz że coś z tym zrobi? tysiące tu jest takich "straszaków" i poszukaj żeby któryś z nich poszedł do sądu, daj nik tego sprzedającego! Najlepiej wystawiać tylko gwiazdki bez opisu, nie ma wówczas żadnych podstaw,
Zawiodlam się na allegro, bo zakladajac dyskusje umylo ręce piszac ze nie jest stroną, i de facto wychodzi na to że alvo piszesz pod publiczke peany, a jak napiszesz ze produkt jest gorszy niz oryginał co jest zgodne z prawdą, bo nazwa ludzaco podobna, to odrazu jest zastraszanie.
A co oczekiwałaś że do sądu za ciebie pójdzie i cię obroni ładnie mają wszystko rozpisane tak by nie odpowiadać za kupującego karnie
To w takim razie wychodzi na to że albo piszesz peany, a jak nie to cię za pomowienia chcą posadzic 🙂 i wiarygodność serwisu leci w dół niestety.
Żyjesz w państwie prawa i zapewnia ci ono, że twoją sprawę masz prawo przedstawić przed niezawisłym sądem i domagać się jej rozpatrzenia. Tobie wolno napisać, a jemu cię pozwać jeśli uważa, że naruszasz jego dobra osobiste, a sąd was rozsądzi jak uzna za stosowne wg ww prawa
@konczakw ależ ... żyjemy w wolnym kraju , Masz prawo wyrażać swoją opinię , a sprzedawca również ma prawo się bronić ,allegro nie jest strona dlatego niewypowiada się w takich sytuacjach . Dlaczego zleciłaś usunięcie opinii ,czyżby nie do końca była zgodna z prawdą i obawiałaś się konfrontacji na sali sądowej ?
Wystarczyło by jakby allegro wypowoedzialo sie czy komentarz naruszyl regulamin czy nie, prosta rzecz. Jeśli uznaliby go za naruszenie reguulaminu to niech usuwaja, a jak nie to niech zostanie.
@konczakw i co by to dało? Allegro nie sąd uzna że nie narusza a sąd że narusza i tak odpowiadasz w procesie ty jako autorka komentarza jak ci powództwo wytoczy sprzedawca
@konczakw Dyskutujesz ze sprzedającymi, więc czego oczekujesz ja wystawiasz komentarz? oni cię zakraczą.
@konczakw regulamin allegro nie stoi ponad prawem , jeśli treść oceny by go naruszała zostałby usunięty na wniosek sprzedawcy ,a tak się nie stało , ponad regulaminem allegro stoi Kodeks Cywilny ,który każdemy Obywatelowi zapewnia możliwość dochodzenia swoich praw w Obliczu Sprawiedliwości .
@mdrogeria uważaj bo zakrakasz autorkę do nieprzytomności jesteś wszak tym złym spszedafcom
@az1rael idę stąd i lece do księgowej , cosik mi się ZUS czepia .
@mdrogeria nie kuś go bo na takie rewelacje zaraz zleci tajny podpuszczacz jak mucha wiemy do czego
@az1rael takie typowe ZUS- owskie czepianie , dziewucha odeszła na L-4 bo będzie rodzić za chyba 2 miechy, oczywiście płachty muszę przygotować , ale nikt się nie liczy z tym ,że rąbię przy tym lasy , ze 60 już przeszło przez drukarkę .
Ekologiaaaaa ale allegro lepsza ekologia ze smarkiem i nie odbiere bo mi siem nie chce paczki niech wraca sprzedafco oddej mnie całość bo w dzioba oraz darmowe zwroty se mam do sznurówek dobiere buty i je zwracam
@konczakw aż tak ? ... musiałeś dobrze nagrabić w tej ocenie , ale usunięcie jej nic Ci nie da , sprzedawcy nie są w ciemię bici , jak planuje drogę sądową to porobił już screeny .
@konczakw Cześć. 🙂 Mogę usunąć dla Ciebie opinię produktową, ale podaj mi proszę numer zamówienia lub numer oferty