Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
kontaktować się z allegro i odrazu to przywrócą też tak kiedyś miałem.Można tylko skon
@mariobike500 Czy mam przywrócić któryś z Twoich zakupów? Daj proszę znać o które zamówienie chodzi.
Wczoraj miałem włam na konto i zakupy zostały ukryte. Jak odkryć zakupy by je anulować ?
@felix30 Cześć. Przywróciłam wszystkie Twoje ukryte zakupy. Proszę Cię też o zmianę hasła do konta Allegro i na skrzynkę mejlową. Włącz również logowanie dwuskładnikowe: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/logowanie-i-haslo/czym-jest-dwustopniowe-logowanie-i-dlaczeg...
Dzięki bardzo !!!!
Proszę o przywrócenie bombek.
@foxad Przywróciłam bombki, znajdziesz je w zakładce Kupione na swoim koncie.
Cześć, bardzo proszę o przywrócenie mojego zakupu w celu zrobienia zwrotu - Czajnik elektryczny kupiony 08.12
Dzięki
@kakolec12 Cześć. Oczywiście, zakup został przywrócony 🙂
Witam.Zamowilam dla syna prezent mikolajkowy i ukrylam zakup. Nietety paczka nie dotarla do mnie i musze odzyskac ten zakup w historii zeby sprawdzic na jak etapie jest moje zamowienie.
Należy poprosić: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@marteczka_1984 Cześć. Odkryłam ukryty prezent mikołajkowy. Znajdziesz go na swoim koncie 🙂
Dziekuje😊
Jak mogę przywróci zakupiony przedmiot
@mosiagin, może to zrobić jedynie pracownik Allegro. Chcesz przywrócić konkretny zakup, czy też chodzi o wszystkie?
Proszę o przywrócenie zakupów z dnia 11.12.2021
@wlodas1132 Przywróciłam ukryte zakupy z 11 grudnia. Znajdziesz je na swoim koncie 🙂
Dzień dobry, proszę o przywrócenie zakupu z 2 grudnia (11232997685)
@StopOwadomPL Cześć. Oczywiście, zakup został przywrócony 🙂
Dobry wieczór. Kupiłem ostatnio jako prezent produkt i chciałem go ukryć bo wspoldziele konto. Niestety przyszedł uszkodzony. Chciałbym go zareklamować, czy można przywrócić aukcje?