Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Cześć przed chwilą nieumyślnie usunąłem większość zakupów czy mogła byś mi to przywrucić
@Client:102291987 gotowe 🙂 wszystkie zakupy są ponownie widoczne tutaj.
Któryś z moderatorów morze go odukryć
@Client:102291987 przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
witam
czy da radę odblokować zakup nr 9924677588 z 15.11.2020 roku
pozdrawiam
@Maciejm46 tak 🙂 Bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam
Ukryłem sobie wczorajszy zakup jak mogę go przywrocic
Sam nie odkryjesz. Trzeba wywołać i poprosić o to nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,które w wolnej chwili go przywrócą dla Ciebie.
@konto zamknięte Przywróciłam transakcję do Twojej zakładki.
Wielkie dzięki
@mr_oma skorzystam z okazji i poproszę o "odkrycie" kupionego przedmiotu. Ukryłam go sądząc, że zaraz będę mogła to cofnąc, a przeliczyłam się 🙂 Dziękuję!
@claretkaa Jeśli Twoja prośba dotyczy zakupu z wczoraj, to przywróciłam go już na Twoją listę w Kupionych.
Proszę o przywrócenie wszystkich pozycji "ukrytych" na liście moich zakupów.
@staniewicka8_pl @ozzmen Gotowe, Wasze zakupy są już przywrócone na listę w zakładce Kupione.
Witam , czy można cofnąc ukrycie zakupów z poprzedniego tygodnia od bizuteriaeve.pl ? Pozdrawiam.
Tak, zrobi to tutaj @la_nika lub @mr_oma albo możesz o to poprosić na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@kicia27_2008 Przywróciłam już te zakupy do Twojej zakładki Kupione.
Witam, ukryłem zakup zegarka coros vertix, muszego przywrócić a nie wiem jak. Proszę o pomoc. Data ukrycia 03.05.2021