Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zamówić swój produkt, ponieważ nie mam konta ani karty płatniczej. Co mam zrobić? A chce kupić komplet szydełek.
@Client:125137359 Może sprzedawca oferuje wysyłkę za pobraniem? Albo można wpłacić na poczcie lub w banku
@Client:125137359 wybrać płatność przelewem tradycyjnym (płatność w punkcie opłat) lub szukać ofert z opcją płatności za pobraniem ewentualnie udać się do sklepu stacjonarnego
Najlepiej pójść do sklepu stacjonarnego, tylko za pobraniem jak musisz i jest taka możliwośc.
Radziłbym poprosić kogoś z rodziny lub znajomych żeby ci kupili na prezent albo oddasz pieniądze.
Bardzo trudno jest kupować kiedy nie ma jak zapłacić.
Niby da się kupić bez konta ale to strasznie kłopotliwe i skomplikowane jest.
Cześć, @Client:125137359. Jeśli kupujesz, ale nie masz konta w banku lub Twój bank nie umożliwia płatności online, jako metodę płatności wybierz Szybki przelew. Wyświetlą się dane, na które należy przelać pieniądze za zakup. Płatność na te dane zrealizujesz na przykład na poczcie.
Możesz również wybrać metodę dostawy i płatności za pobraniem - wtedy za zamówienie zapłacisz gotówką przy odbiorze.
A na Allegro Lokalne?
Cześć, @LEW433. Za zakup w ogłoszeniach z kup teraz i licytacją można zapłacić kartą, BLIKIEM lub szybkim przelewem. W przypadku ogłoszenia z kup teraz będziemy wymagać płatności od razu – jeśli klikniesz [kup teraz] i nie opłacisz zamówienia w kolejnym kroku, zakup nie dojdzie do skutku. Na opłacenie zakupu w licytacji masz 72 godziny.
Alternatywą jest wybór metody dostawy i płatności przy odbiorze. Trzeba się wtedy upewnić, czy sprzedający posiada w swojej ofercie dostawę za pobraniem.