Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakuć w dyby sprzedawcę, albo chociaż na początek założyć dyskusję sprzedającemu.
Zakupiłam produkt, opłaciłam a przesyłki brak. Każdy zwala na każdego. A ja nie mam ani swoich pieniędzy ani zakupu. Co zrobić?
w sensie sprzedający wysłał to zamówienie czy nie ?
sprzedajacy wysłał. To nie jego wina. Allegro zagubiło przesyłkę:(
@karolina_g5 Jak to firma to wine ponosi sprzedający, jak prywatny sprzedający to przewoźnik, tak jest wg prawa.
Informacja od 19.03 jest taka, ze przesyłka została odebrana przez kuriera Allegro One i jest w doręczeniu. Z tym, ze Allegro nic nie wie, poza jedna informacja, jaka uzyskałam, ze była jednego dnia w Bydgoszczy. A z Bydgoszczy do miejsca doreczenia jest 20min
@karolina_g5 Co zrobić? Jeśli zakup potrzebny to kupić ponownie u innego sprzedawcy. Jednocześnie można dochodzić swoich praw, zwrotu pieniedzy przy pomocy Allegro.
Gdybym miała wystarczające fundusze, to zakupiłabym raz jeszcze. Niestety ich nie mam. A na ten produkt zbierałam. Nie kupię drugi raz:(
@karolina_g5 podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy.
nr zamówienia A000I7KOQ7
Nie mam zadnej informacji.
@karolina_g5 przepraszamy za tę sytuację! Wyjaśniamy to z przewoźnikiem, ustalimy termin doręczenia przesyłki do Ciebie, otrzymasz informacje w wiadomości e-mail.
Nadal mam nadzieje, ze przesyłka dotrze, bo to prezent, na który odkładałam pieniądze