Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W maju br. otworzyłam dyskusję na allegro na temat odkurzacza, który się zepsuł. W ciągu tygodnia sprzęt został zabrany i miał być naprawiony. Odkurzacz nie mopował. Po rzekomym naprawieniu sprzęt wykazywał błąd nr 4 i nie robił nic. Ponownie zgłosiłam problem, ale nie otrzymałam pomocy . W dniu 12 lipca allegro zamknęło dyskusję. Otrzymałam wiadomość, że problem został rozwiązany. W dniu 17 lipca skończyła się gwarancja odkurzacza. Naprawiłam odkurzacz na własny koszt w kwocie 500 zł. Chciałabym otrzymać zwrot kosztów naprawy. Zgłaszałam kilkakrotnie problem w okresie gwarancyjnym.
@Domcia1999 naprawiając we własnym zakresie to był błąd, kiedy był kupiony odkurzacz ??? prócz gwarancji jest jeszcze rękojmia
Dyskusję idzie wznowić, należało tu napisać, naprawa na własny koszt bez porozumienia ze sprzedającym, gwarantem to bład. Teraz nikt nie zrobi z tym.
@Domcia1999 dyskusje zamknal bot po 30dniach bez oznaczenia jej jako nierozwiazana. Pytanie kiedy bylo to znow zglosilam problem? W dyskusji sprzedawca ma 24h na odpowiedz z wyjatkiem sobot i niedziel kiedy czas na odpowiedz nie plynie. Naprawa kiedy byla? Po 17 lipca?
1. Trzeba było zapoznac się z czyms taki jak rękojmia.
2. Trzeba było wczesniej zapoznac sie z warunkami gwarancji
I na koniec: trzeba było przeczytac (ze zrozumieniem) dokładne warunki POK/AP i sie do nich zastosowac.