Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Kupiłem drukarke 30.11.21, niestety drukarka się zapsuła, a ja zapodziałem paragon... Próbowałem odszukać wiadomości od sprzedającego na czecie allegro, gdyż możliwe ze byla wysłana FV/paragon w formie elektronicznej, Niestety nie mogę znależć wiadomości gdyż jest starsza niż 6 miesięcy.... Chore....
Wiecie moze jak można odnaleźć wiadomości z przed 6 miesięcy???
Kontakt do Allegro??
Sprzedajacy akurat milcz, takze to odpada..
Ja na czacie AL mam nawet starsze, ale wiesz od kogo kupiłeś? to nie potrzebny Ci czat ani CW wystarczy poszukać sprzedającego i założyć dyskusje.
@LEW433 Niestety ja nie widzę starszych wiadomośći, a konto na allegro jest ponad 10lat to i wiadomości powinny być.... Co do dyskusji można ją otworzyć bodajże do 180dni od dnia złożenia zamówienia, a jak wspomniałem zakupiłem towar 30.11.21. Tak nazwe użykownika znam, lecz to i tak nic nie zmienia.
@strammek Wszystko powinno być w skrzynce mailowej.
@komis-bell Teoretycznie, praktycznie w skrzynce na koncie allegro są wiadomlści do 6miesięcy... a na skrzynce mailowej,nie zbieram tego i wszystko z allegro ustawione jest na spam! . ...
@strammek Nie jest nic stracone, napisz tu a pomogą: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...