Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kup produkty, które masz ZAZNACZONE w koszyku. Robisz to poprzez kliknięcie „Kupuję i płacę”. Wybierz płatność poprzez szybki przelew. Gdy Cię przekieruje do banku nie płać. Ponownie wejdź w zakładkę „Kupione”, anuluj rozpoczętą płatność. Zaznacz produkty WSZYSTKIE produkty ( Kup teraz i licytacja ) i kliknij „Płacę”.
SUPER WIELKIE DZIENKI OD KILKU DNI JUZ KOMBINOWAŁEM JAK TO ZROBIC SAM BYM NA TO NIE WPADŁ SUPER
Co nie zmienia faktu że jest to metoda IDIOTYCZNA, a allegro od (chyba już można tak powiedzieć) lat zna problem i nie robi z tym nic.
Dla użytkowników ze smartem jest to duże utrudnienie. Pytania na ten temat pojawiają się praktycznie codziennie. A allegro ma to w düpie dając użytkownikom do zrozumienia że ma ich tamże.
BTW,
@DRAGON666DIABEL "POŁONCZYĆ", "DZIENKI"
Serio???
@pinsplash A nie wystarczy przypadkiem kliknąć "kup teraz" (zamiast wrzucić do koszyka), a następnie w oknie płatności kliknąć w "kontynuuj zakupy"? Przynajmniej kiedyś tak to robiłem, bez gimnastykowania się z anulowaniem płatności.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Z tym co wygrane w licytacji nie da się połączyć kup teraz w ten sposób.
@glenmoranghie Jak się nie da, jak swego czasu tak robiłem.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
"Swego czasu" się dało. Teraz się nie da.
Dzięki skorzystałem, działa.
A jeszcze szybciej wybierając płatność blkiem i jej nie potwierdzić na smartfonie. Reszta tak samo.