anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wznowić rozwiązaną dyskusję jeśli dotyczy drugiego zakupu

pati-stan
#1 Nowicjusz#
  • Witam, zakupiłam 3 przedmioty u tego samego sprzedającego. Z jednym był problem i toczyła się dyskusja . Sprawa została załatwiona i sprzedający odznaczył dyskusję jako zakończona. Teraz pojawił się problem z drugim przedmiotem ale nie mogę już rozpocząć dyskusji bo jak wybieram ten przedmiot to blokuje mnie właśnie to, że dyskusja jest już zakończona mimo, że dotyczyła innego zakupu w tej samej transakcji. Zamyka mi to drogę do usługi allegro protect czyli pomocy allegro gdyż wciąż odsyła mnie to do tej dyskusji , a ona jest zakończona i tak w kółko . Sprzedający nie chce zmienić statusu dyskusji , co mam robić by rozwiązać problem z tym drugim z dwóch zakupionych u niego  przedmiotów?
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

pati-stan
#1 Nowicjusz#

Dzięki, niestety nie mogę zidentyfikować numeru zgłoszenia bo właściwie piszę jedynie poprzez „zadaj pytanie” bo nie mam innej drogi komunikacji ze sprzedającym , nie jest to więc zgłoszenie a bez tego numeru mnie dalej nie przepuszcza 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Napisz przez formularz kontaktowy podesłany przez @LEW433 i poproś o ponowne otwarcie dyskusji. 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Musisz poprosić Allegro o ponowne otwarcie dyskusji. 

Tak na marginesie: 

sprzedający odznaczył dyskusję jako zakończona”

„Sprzedający nie chce zmienić statusu dyskusji”

Sprzedający nie ma możliwości oznaczenia dyskusji jako rozwiązanej, nie ma on w ogóle możliwości jej otwarcia ani zamknięcia. 
Dla sprzedającego dyskusja jest tylko „do odczytu”.

Uprawnionym do otwarcia / zamknięcia dyskusji jest kupujący (z ewentualną pomocą samego Allegro)

Jedyne co może sprzedający jeśli chodzi o dyskusję to w niej odpowiadać - nic więcej. 

oznacz moderatorów

pati-stan
#1 Nowicjusz#

No faktycznie, możliwe że to ja zakończyłam dyskusję jako że problem został rozwiązany, niestety nie mam jej jak wznowić a już na pewno nie mogę rozpocząć drugiej w związku z drugim przedmiotem 

oznacz moderatorów