Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro domyślnie w danych do faktury za zakupy od sprzedających wstawia NIP i adres, który kiedyś wpisałem za zakupy, które mogłem rozliczyć z pracodawcą.
Aktualnie wszystkie zakupy na Allegro robię jako osoba fizyczna.
@Woodz007 Cześć. 🙂 Dane do faktury możesz usunąć z poziomu formularza dostawy i płatności.
Jeśli nie potrzebujesz faktury do zamówienia, to odznacz opcję "Chcę otrzymać fakturę".
Owszem, tylko np ubezpieczyciel prosi o przedstawienie faktury za zakup np części karoserii.
W danych konta zapisz i tam podczas płatności zamówienia kliknij na jakie ma być wystawione, możesz mieć inne do Fv i inne do wysyłki.https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta
Ja chcę zmienić dane do wystawiania faktur przez sprzedających, a nie adres dostawy.
Domyślnie dane do faktury wstawiają się jakieś sprzed kilku lat.
i ups mam problem
Tutaj wg mnie brakuje opcji dane do fakturowania
@Woodz007 gdy zaznaczysz, że chcesz otrzymać fakturę na formularzu płatności i dostawy to poniżej pojawią się dane oraz przycisk "zmień dane". Gdy go klikniesz będziesz mógł je zmienić 🙂
Automatycznie pojawią się tam dane jakie masz podane w zakładce Dane konta w części "Twój adres", więc jeśli zmienisz tam adres, to automatycznie podstawi się on na formularzu płatności i dostawy.