Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dodałam nową kartę w profilu. Jest to karta z Twisto. Aplikacja Allegro przekierowała mnie do aplikacji Twisto, aby zweryfikować tam płatność. Proces zakończył się sukcesem, kartę obciążono kwotą 1 zł. Natomiast po powrocie do Allegro nadal nie mogę użyć tej karty do zapłaty, gdyż wg Allegro karta nie została zweryfikowana.
@danuant Cześć. 🙂 Czy Twoja karta jest widoczna w formularzu dostawy i płatności?
Mogę Cię prosić o zrzut ekranu z komunikatem o niezweryfikowanej karcie? W którym momencie się on wyświetla?
Tak, karta jest widoczna. Zarówno w profilu, jak i przy wyborze sposobu płatności.
Niestety nie potrafię dodać zrzutów ekranu. Komunikat o nieudanej płatności pojawia się po próbie jej weryfikacji przy użyciu 3D Secure
@danuant Dziękuję za informację. Skonsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Wcześniej ta sama karta dzialała mi. Jednak tydzień temu chyba ktoś włamał się na moje konto, wrzucił do koszyka kilka przedmiotów i pojawił mi się komunikat o wymaganej autoryzacji płatności. Oczywiście zakupu anulowalam. Przezornie usunęłam kartę a potem zmieniła hasło. Teraz tą samą kartę chciałabym dodać ponownie i już nie działa.
Sprawdziłam przed chwilą i weryfikacja na 1 zł na Twisto chyba została wycofana, ponieważ już nie widzę tego obciążenia.
Dziękuję za pomoc
@danuant Sprawdziliśmy te płatności. Nie zostały one zakończone poprawnie ze względu na błąd uwierzytelnienia 3-D secure. W tym przypadku powinnaś skontaktować się z wydawcą karty, żeby wyjaśnić tę sprawę.
Karta została poprawnie zweryfikowana podczas płatności przez Google Pay, natomiast nadal nie działa na Allegro. Skonsultowałem problem z dostawcą karty, który twierdzi że problem prawdopodobnie leży po stronie Allegro, gdyż mieli już podobne zgłoszenie w przeszłości.