Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, zostałam okradziona przez kogoś na kupno na allegro. Ktoś zrobił zakupy za moje pieniądze, na swoim koncie allegro. Chciałabym jakoś je odzyskać ale w żadej sposób nie mogę wykonać działania w banku jako reklamacja.
@Angiee9089 musiałaś udostępnić wrażliwe dane , pozostaje tylko policja .
Zgłoś na Policję, uważam że należy to zrobić niezależnie od wyników, ale jak ktoś to mógł zrobić, musiał gdzieś mieć dostęp do twoich danych, może ktoś ze znajomych.
@Angiee9089 Przykro mi, ale tak jak poradzili @mdrogeria @LEW433 jedyne co możesz zrobić w takiej sytuacji to zgłoszenie sprawy na policję.
@Angiee9089 Jak to wyszło, że ktoś kupił coś za Twoje pieniądze? Dałaś komuś BLIKa?
Zapewne była przypięta karta, kiedyś dla monet też to zrobiłem, ale jak poczytałem, czym to grozi to poodpinalem ...
Inne kwestia to włamanie na konto chyba nastąpiło lub w ostateczności ktoś ukradł/ uzyskał hasło lub było śmiesznie proste
@rppf Autorka wątku wyraźnie napisała, że zakupu dokonano z innego konta, więc nie doszło tutaj do żadnego włamania czy przejęcia konta na Allegro.