Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem sprężyny opisane na aukcji jako wzmocnione, dedykowane do Fiata Palio Weekend z instalacją gazową, ciągnącego przyczepę, przewożącego komplet pasażerów. Sprzedający poddał nazwę producenta oraz model (FH101). Towar jest nowy i podlega 2 letniej gwarancji. Otrzymałem sprężyny dedykowane do innego pojazdu - Fiat Marea, bez informacji producenta o pasowaniu do Fiata Palio. Model na pudełku również nie zgadza się z deklarowanym na aukcji. Zapytałem sprzedającego o powód - czy zaszła pomyłka? Uzyskałem odpowiedź, że nie ma mowy o pomyłce, a działanie sprzedającego było celowe, by " wprowadzić konkurencję w błąd". Być może sprężyny pasują do mojego pojazdu ale mam złe doświadczenia z takimi akcjami, bo diagnosta może odmówić przeglądu, a ubezpieczyciel wypłaty odszkodowania w razie zdarzenia drogowego. Nim sprzedający zgodził się zwrócić pieniądze minął termin na darmowe odesłanie. Kto teraz ma zapłacić za odesłanie towaru obarczonego istotną wadą prawną, za który sprzedający zgodził się zwrócić pieniądze?
@VanFanClub zerknij na tytuł i opis aukcji gdzie masz napisane inny typ sprężyn?
@VanFanClub niejednokrotnie jedna część pasuje do większej ilości samochodów niż jest to opisane na opakowaniu.