Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Nie wiem od jakiego czasu pojawiła się ta opcja "Kupujesz produkt o wyłączonym prawie do odstąpienia od umowy." ale sprzedawcy zaczynają nagminnie ja wykorzystywać aby za wszelka cenę nie przyjmować zwrotów
I nie mowa tu o jakiś koszulkach pod zamówienie czy coś wycięte na zamówienie. Mowa jest o fabrycznych wieloseryjnych przedmiotach jak kabel usb czy ładowarka itp
Dodam ze Allegro wcale nie pomaga bo umieszczając malutki napis"Kupujesz produkt o wyłączonym prawie do odstąpienia od umowy." na dodatek szary pod przyciskiem kup i zapłać jest znanym chwytem osób o złych intencjach
@SlaVViK w zakładce zwroty powinna być taka 8nformacja. Co do zgodności z prawem to już kwestia interpretacji prawa każdej ze strony.
Miałem taki przypadek. Szybki spór i sprzedający zwinął uszy. Produkt zwrócony. Allegro udostępnia opcję w dobrej wierze, ale w Polsce dużo cwaniaków i kombinują. Wielu odpuści, nie zna prawa i nie zwróci. Cwaniackie "zabezpieczenie" przed zwrotami. Dobra wiara Allegro swoją drogą, ale za takie naginanie prawa powinny lecieć punkty.