anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Lista zakupow

Client:69407838
#7 Wielbiciel#

Witam 9 marca robiłam duże zakupy do tej pory 3/4 rzeczy z listy nigdzie nie ma a pieniądze zostały pobrane za wszystko  co miałam w koszyku nie wiem gdzie pisać co teraz zrobić

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:69407838 sprawdziłam Twoje zakupu z 09.03 i wszystkie poza jednym zostały już doręczone na adres wskazany w zamówieniu. Część była odbierana w placówce pocztowej. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

No to niech pani jeszcze raz sprawdzić bo na pewno te które się pokazują to nie kosztowały prawie 2 tysiące zl a za tyle zrobiłam zakupy 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:69407838 09.03 zrobiłaś zakupy od wielu sprzedawców za kwotę bliską 2000 zł. Te zakupy są widoczne w Twojej zakładce [moje zakupy], suma kosztu zakupu się zgadza. Jest tam też informacja o tym, czy dany zakup został doręczony. Jeżeli w którymś zamówieniu brakowało jakiegoś przedmiotu, trzeba to zgłosić sprzedawcy. Jednak potrzebna jest tu konkretna informacja, jakiego produktu nie otrzymałaś. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

No właśnie tu jest problem bo mi nigdzie nie pokazuje w żadnej liście zakupu oczekującej czy innej więc nie mam jak się zapytać 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:69407838 czy tutaj nie widzisz swoich zakupów? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie wszystkie 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:69407838 powinnaś widzieć tam wszystkie zakupy, na kwotę, o której pisałaś. Napisz proszę do nas przez ten formularz. Doradca zweryfikuje Twoje zakupy. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów