Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zbyt małą czcionką piszesz - nie do odczytania...
Sorki, tak wyszło
Po wspomnianym przelewie przedmioty dodane do koszyka zostaną zakupione, a pieniądze za Twoje zakupy zostaną przekazane na Allegro Finanse Sprzedającego.
Możliwa jest sytuacja, w której mimo pozytywnej decyzji o przyznaniu pożyczki, nie zostanie ona uruchomiona. Stanie się tak, jeżeli w trakcie weryfikacji wniosku inny Klient kupi ostatni przedmiot lub skończy się oferta. Jeżeli więc jest to możliwe, planując zapłatę na raty wybieraj oferty wieloprzedmiotowe oraz te z najpóźniejszą datą zakończenia. Pożyczka nie będzie uruchomiona również w sytuacji, gdy sprzedający zmieni cenę przedmiotu podczas weryfikacji wniosku ratalnego.
Możliwe ze środki nie trafiły jeszcze do sprzedającego, albo zmieniła się w tym czasie oferta.
I co dalej? Mam ta umowe z bankiem wypowiedziec, czy przedmiot zostanie zakupiony?
Poczekałbym do poniedziałku.
A dlaczego mi sie nie pokazuje w zakupionych? Oplaconych, badz nieopłaconych np.? 3 dni mam wg umowy na jej wypowiedzenie. A zawarlam ja na bardzo duza kwote, wiec sie boje
Jak nie będzie towaru to i tak nie zostanie on opłacony, przy ratach nie pokazuje się jako nieopłacony, dopiero po opłaceniu trafia do zakładki "Moje zakupy".https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/raty-i-leasing-w-allegro
Uff. Dziekuje za pomoc.
Ale wie Pan co, tu jest zagwostka, ta aukcja wciaz trwa i cena tez nie zostala zmienona i jest jeszcze pare sztuk. Zobaczymy. Pozdrawiam
@dzyba z informacji widocznych w systemie wynika, że wniosek jest w trakcie weryfikacji, a sprzedający zmienił szczegóły oferty, w tej sytuacji faktycznie poczekajmy do jutra czy zmieni się status wniosku.