anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam przyznane raty, ale przedmioty nie zostały kupione. Dlaczego? Nie widnieje w zakupionych

dzyba
#7 Wielbiciel#

Mam przyznane raty, ale przedmioty nie zostały kupione. Dlaczego? Nigdzie nie widnieja, w zakupionych pusto. Umowe o kredyt dostalam na maila na przedmiot, ktory nigdzie sie nie wyswietla

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

biosorcerer
#15 Entuzjasta#

Zbyt małą czcionką piszesz - nie do odczytania...

oznacz moderatorów

dzyba
#7 Wielbiciel#

Sorki, tak wyszło

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
  1. Po wspomnianym przelewie przedmioty dodane do koszyka zostaną zakupione, a pieniądze za Twoje zakupy zostaną przekazane na Allegro Finanse Sprzedającego.

Możliwa jest sytuacja, w której mimo pozytywnej decyzji o przyznaniu pożyczki, nie zostanie ona uruchomiona. Stanie się tak, jeżeli w trakcie weryfikacji wniosku inny Klient kupi ostatni przedmiot lub skończy się oferta. Jeżeli więc jest to możliwe, planując zapłatę na raty wybieraj oferty wieloprzedmiotowe oraz te z najpóźniejszą datą zakończenia. Pożyczka nie będzie uruchomiona również w sytuacji, gdy sprzedający zmieni cenę przedmiotu podczas weryfikacji wniosku ratalnego.

Możliwe ze środki nie trafiły jeszcze do sprzedającego, albo zmieniła się w tym czasie oferta.

oznacz moderatorów

dzyba
#7 Wielbiciel#

I co dalej? Mam ta umowe z bankiem wypowiedziec, czy przedmiot zostanie zakupiony? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Poczekałbym do poniedziałku.

oznacz moderatorów

dzyba
#7 Wielbiciel#

A dlaczego mi sie nie pokazuje w zakupionych? Oplaconych, badz nieopłaconych np.? 3 dni mam wg umowy na jej wypowiedzenie. A zawarlam ja na bardzo duza kwote, wiec sie boje

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak nie będzie towaru to i tak nie zostanie on opłacony, przy ratach nie pokazuje się jako nieopłacony, dopiero po opłaceniu trafia do zakładki "Moje zakupy".https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/raty-i-leasing-w-allegro

oznacz moderatorów

dzyba
#7 Wielbiciel#

Uff. Dziekuje za pomoc.

Ale wie Pan co, tu jest zagwostka, ta aukcja wciaz trwa i cena tez nie zostala zmienona i jest jeszcze pare sztuk. Zobaczymy. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dzyba z informacji widocznych w systemie wynika, że wniosek jest w trakcie weryfikacji, a sprzedający zmienił szczegóły oferty, w tej sytuacji faktycznie poczekajmy do jutra czy zmieni się status wniosku. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów