Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam w allegro lokalnie w zakupach zakup z niezrealizowana płatnością nie mogę tego opłacić i chce zrezygnować z tego zakupu ale nie mam takiej opcji bo sprzedawca daj jako zakończone jak to rozwiązać
lukaszek1ok Nas zapłatę w AL masz 5 dni , po upływie tego terminu transakcja jest anulowana . Nie musisz nic robić po prostu nie kupisz .
@lukaszek1ok Na Lokalnie jeśli nie zapłacisz przez Allegro, umowa jest po pięciu dniach automatycznie rozwiązywana, transakcja uznana za niebyłą - zgodnie z regulaminem. Nie musisz nic więcej robić, po prostu nie płacisz. Możesz jednak nadal zapłacić i domagać się wysyłki, jeśli dokonasz przelewu bezpośrednio na rachunek bankowy sprzedawcy, poza Allegro. Poproś go o numer konta i zapłać. Nie chcesz płacić, nie płać.
lukaszek1ok Demiurg w ząbek czesany znowu nie czyta i p.....szy g......ty . Nie zapłacisz jak wręcz napisałeś . Transakcja zgodnie z regulaminem allegro została uznana za niebyłą .
Dzięki wam wielkie miałem kontakt z sprzedającym wszystko się skończyło ok pozdrawiam ten przedmiot zniknie mi z kupionych czy nie
Nie powinien zniknąć z kupionych. Powinien przypominać o zawartych umowach, nawet tych z których się nie wywiązałeś.