Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@klarcia12 Opcja Płatne przy odbiorze jest możliwa wtedy, gdy sprzedawca w aukcji udostępnia wysyłkę za pobraniem lub odbiór osobisty. Sprawdzisz to w zakładce Dostawa przed zakupem.
Dzięki,wiele razy kupowalam ta metodą,ten sprzedawca widocznie zablokował te metodę bo ja mam zatrzymane zakupy w koszyku i .....nie mogę zaplacić przelewem ani na allegro ani do sprzedającego/ja jestem70+;i niestety nie jestem biegła w temacie;pozdrawiam
@klarcia12 zadzwoń do sprzedawcy, pomoże Ci zakończyć zakupy 🙂 Nawet jeżeli nie udostępnia płatności przy odbiorze, po rozmowie telefonicznej może się na to zgodzić.
@klarcia12 zadzwoń jutro, bo dzisiaj raczej nie pracuje 🙂
@konto zamknięte Tak do granic absurdu wszystko skomplikowali i poukrywali, że ludzie kompletnie sobie nie radzą z zakupami. Seniorzy też by kupowali ale napotykają takie trudności, że odpuszczają.
@WREDZIA-W1 nie tak dawno, Allegro zapraszało starsze osoby do robienia zakupów, oferowali pomoc w przejściu całej ścieżki i jakoś temat się rozmył 😁
@konto zamknięte Stracili sporo klientów. Młodzi odejdą, bo znają angielski, potrafią kupować na całym świecie i kupują gdzie indziej sporo taniej, a starsi nie przyjdą, bo w tym galimatiasie się nie odnajdą.
@LEW433 Klarci nijak nie chciało przekierować do banku, choć krok po kroku ją prowadziłam.
@WREDZIA-W1 to nie jest tylko kwestia młodych czy starych, chciałam dzisiaj coś kupić, ale za nic na świecie nie mogłam „zakliknąć” żeby system oznaczył, że chcę fakturę. Dane do faktury mam zapisane, nigdy nie było z tym problemu. Podziękowałam Allegro za zakupy, kupiłam u tego samego sprzedawcy, tylko w jego sklepie internetowym 😏
@konto zamknięte Sama coraz częściej wybieram sklepy internetowe.
@WREDZIA-W1 allegrowy system co raz częściej nawala przy najprostszych funkcjach, to raczej zniechęca do zakupów.
@klarcia12 Skoro nie możesz zapłacić, to nie dlatego, że sprzedawca zablokował tę metodę. Gdzieś robisz błąd. Czy masz bankowe konto internetowe?
Tak,mam,ale nie mam konta gdzie przelać kasę;dzieki i pozdra
wiam
@klarcia12 Zrobiłaś już te zakupy?
@klarcia12 Odbierz maila 🙂
@klarcia12 Nie musisz mieć konta do przelania kasy. Klikasz Kupuję i płacę, potem jest przekierowanie do banku i płacisz przez Allegro - pieniądze dochodzą do sprzedawcy.
Druga opcja, jeśli już masz zakupy zrobione, ale nie zapłaciłaś, wchodzisz w Moje zakupy - kupione, zaznaczasz przedmioty po lewej stronie i na samym dole klikasz Płacę. Potem znowu jest przekierowanie do banku, wybierasz swój bank i płacisz przez Allegro.