anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam zastrzeżenia do trwajacej promocji "Kupon 50 zł na zakupy w kategorii Elektronika na Allegro"

witgli
#7 Wielbiciel#

Regulamin tej promocji mówi o warunkach: 

- trzeba być Smart 

- trzeba zamówić towary "Elektronika" na minimum 500 zł

Spełniam te warunki: jestem Smart, zamawiając booster z osprzętem "kabelkiem USB" na kwotę 538 zł a kupon na 50 zł się nieuaktywnia!

Dlaczego?

Czy yo nie hesf kant?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @witgli. Już to sprawdzam, niedługo wrócę z odpowiedzią 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@witgli, jeden z produktów w koszyku jest z kategorii Motoryzacja - wszystkie powinny być w kategorii Elektronika, aby Kupon zadziałał. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

2Annag-Antyki
#9 Pomysłodawca#

Sprawdź czy na pewno są wystawione w tej kategorii. Czasem okazuje się, że coś jest w innej kategorii i... 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@witgli A ta promocja jest nadal aktywna, daj link do niej!

oznacz moderatorów

witgli
#7 Wielbiciel#

Niestety, została tylko fla mnie przedłużona do końca tygodnia, na skutek wątpliwości i reklamacji.

Nie mogę więc udostępnić Ci linku.

Wracajac do meritum sporu dotyczącego niebylej już promocji.

Wracam do tematu jedynie w trosce o precyzyjne warunki następnych podobnych "promocji".

Dla mnie odmówienie zakupu tego urządzenia w ramach promocji,  bo to jest kategoria "motoryzacja", to jest sztuczne i nienaturalne przypisywanie urządzeniu technologicznie ewidentnie elektronicznemu, również w sposobie działania i wykonania do kategorii "motoryzacja", gdzie m.in. może być również zastosowane.

Wskazany "booster" (bo tak łatwiej i prościej je klasyfikować) to urządzenie elektroniczne chyba 5 w 1 (powerbank, latarka, miernik, ... i jako specjalny ze względu na jego moc i pojemność również powerbank  jako urządzenie rozruchowe). To jest naginanie rzeczywistości pod założenia Allegro.

Na podstawie jednej funkcji motoryzacyjnej "degraduje się" urządzenie elektroniczne z tej kategorii i przypisuje do motoryzacji tylko że względu na jedną z własności!?

Chore...

oznacz moderatorów