Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Regulamin tej promocji mówi o warunkach:
- trzeba być Smart
- trzeba zamówić towary "Elektronika" na minimum 500 zł
Spełniam te warunki: jestem Smart, zamawiając booster z osprzętem "kabelkiem USB" na kwotę 538 zł a kupon na 50 zł się nieuaktywnia!
Dlaczego?
Czy yo nie hesf kant?
Cześć, @witgli. Już to sprawdzam, niedługo wrócę z odpowiedzią 🙂
@witgli, jeden z produktów w koszyku jest z kategorii Motoryzacja - wszystkie powinny być w kategorii Elektronika, aby Kupon zadziałał.
Sprawdź czy na pewno są wystawione w tej kategorii. Czasem okazuje się, że coś jest w innej kategorii i...
@witgli A ta promocja jest nadal aktywna, daj link do niej!
Niestety, została tylko fla mnie przedłużona do końca tygodnia, na skutek wątpliwości i reklamacji.
Nie mogę więc udostępnić Ci linku.
Wracajac do meritum sporu dotyczącego niebylej już promocji.
Wracam do tematu jedynie w trosce o precyzyjne warunki następnych podobnych "promocji".
Dla mnie odmówienie zakupu tego urządzenia w ramach promocji, bo to jest kategoria "motoryzacja", to jest sztuczne i nienaturalne przypisywanie urządzeniu technologicznie ewidentnie elektronicznemu, również w sposobie działania i wykonania do kategorii "motoryzacja", gdzie m.in. może być również zastosowane.
Wskazany "booster" (bo tak łatwiej i prościej je klasyfikować) to urządzenie elektroniczne chyba 5 w 1 (powerbank, latarka, miernik, ... i jako specjalny ze względu na jego moc i pojemność również powerbank jako urządzenie rozruchowe). To jest naginanie rzeczywistości pod założenia Allegro.
Na podstawie jednej funkcji motoryzacyjnej "degraduje się" urządzenie elektroniczne z tej kategorii i przypisuje do motoryzacji tylko że względu na jedną z własności!?
Chore...