Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nieaktywne wypłaty nie przeszkadzają w robieniu zakupów
wypłaty potrzebujesz do sprzedaży
teraz otwórz dyskusje w swoim zakupie o ile nie minąl termin dostawy - jkai mjialas termin? a moze zakup pd Azjatów?
@Monika__L @_HolaOla_ on sprzedał nóż https://allegrolokalnie.pl/oferta/kizer-agressor3v
O swietnie
Użył słowa zakup
@Monika__L wiem, wiem , pewnie chciał napisać: "Minęło już 7 dni po zakupie noża na mojej aukcji...", ale użył skrótu myślowego, podobnie jak w opisie swojej aukcji: "Materiał uchwytu Richlite, który jest przyjazny dla środowiska i zrównoważony."😉
@Client:103337208 środki z tej sprzedaży znajdziesz w tej zakładce, ale żeby je wypłacić musisz zweryfikować swoje konto do wypłat zgodnie z tą instrukcją.
@KOGIEL_T racja, to się zgadza, więc dzięki za zwrócenie uwagi.
To już zrobione,a ile czasu ja mam czekać na gotówkę?
Weryfikacja już jest zrobiona
@Client:103337208 na zrzucie, który przesłałeś z zakładki Środki i historia operacji jest informacja, że wypłaty są nieaktywne, więc jeśli przeszedłeś cały proces musisz poczekać na weryfikację Twojego konta przez operatora płatności. Standardowo weryfikacja w PayU trwa do 3 dni roboczych.
Weryfikacja trwa PayU 3dni Przelewy 24 5dni o ile wszystko się zgadza, ale jak się robi weryfikację mając śrdoki na koncie to w większości trwa długo, przypadkowo?
@Client:103337208 poproszę numer zamówienia lub oferty, z której skorzystałeś.
To ja sprzedałem,a kasę nie dostałem