anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Na rachunku bankowym mam kwote pobrana - platnosci allegro

yashu2
#7 Wielbiciel

Na rachunku bankowym mam kwote pobrana - platnosci allegro - w tytule "Allegro /Poznan DATA TRANSAKCJI: 2025-06-20" jasno wynika ze cos kupione z allegro. Kwota dosc duza bo prawie 600zl.
W historii zakupow na allegro natomiast nie ma nic zadnych produktow. Jak mozna sprawdzic wszystkie platnosci z allegro weryfikujac platnosci ale nie brac tych danych z historii zakupow? Jesli ktos kupil cos i usunal zakup z historii zakupow nie bedzie on widoczny. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @yashu2, przywróciłem widoczność Twoich zakupów z dnia 20.06.2025. Z tego co widzę, znajduje się tam zakup, o którym wspominasz, na kwotę 584,27.

W tym miejscu możesz również pobrać dane dotyczące wszystkich dokonanych przez Ciebie zakupów od początku istnienia Twojego konta.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

yashu2
#7 Wielbiciel

Czekam na utworzenie kopii zakupow. Odnosnie tej transakcji udalo mi sie sprawdzic, trzeba wejsc w podglad transakcji  - kwota artykulu byla okolo 360zl a pobrana 584 i dopiero po wejsciu gdzies w zakladke szczegolow zakupu mozna zobaczyc ze to kwota laczna za jeszcze jakis inny produkt. 

oznacz moderatorów