Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na rachunku bankowym mam kwote pobrana - platnosci allegro - w tytule "Allegro /Poznan DATA TRANSAKCJI: 2025-06-20" jasno wynika ze cos kupione z allegro. Kwota dosc duza bo prawie 600zl.
W historii zakupow na allegro natomiast nie ma nic zadnych produktow. Jak mozna sprawdzic wszystkie platnosci z allegro weryfikujac platnosci ale nie brac tych danych z historii zakupow? Jesli ktos kupil cos i usunal zakup z historii zakupow nie bedzie on widoczny.
Cześć @yashu2, przywróciłem widoczność Twoich zakupów z dnia 20.06.2025. Z tego co widzę, znajduje się tam zakup, o którym wspominasz, na kwotę 584,27.
W tym miejscu możesz również pobrać dane dotyczące wszystkich dokonanych przez Ciebie zakupów od początku istnienia Twojego konta.
Czekam na utworzenie kopii zakupow. Odnosnie tej transakcji udalo mi sie sprawdzic, trzeba wejsc w podglad transakcji - kwota artykulu byla okolo 360zl a pobrana 584 i dopiero po wejsciu gdzies w zakladke szczegolow zakupu mozna zobaczyc ze to kwota laczna za jeszcze jakis inny produkt.