Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy sprzedający ma obowiązek podawania nawzy producenta ? wpisuje ,,WÓZEK TRANSPORTOWY 300 kg niebieski idny '' a jest wózek marketowy MC ALISTER z Castoramy .Niestety daliśmy się nabrać ,zakup na FV .Cena prawie dwa razy wyższa niż w markecie.Zwrot odesłany za zgodą sprzedającego tzw cicha zgoda.Brak korekty faktury i pieniedzy .Po 14 dniach dokładnie pisze wiadomość i przesyła jakieś zamazane zdjęcia MMS-EM ze wózek ma podrapania ,ryse i krzywe koło powstałe w trakcie transportu ,zwrotu .żąda 30 % mniej ceny ,czyli chce nam zwrócić około 30-40 % mniej niż zapłaciłam.Poniosłąm jeszcze koszty zwrotu z własnej kieszeni .Przewoźnik odmawia wypłaty odszkodowania poniewaz zostało zgłoszone pozno i bez protokołu szkody ,zreszta wyraźnych zdjęc tez nie mam.....Cały czas toczy sie dyskusja jako nierozwiazana ,straszenie Sądem i pozwem .A to ja zostałam bez wózka i bez pieniędzy od końca września.Ponoć ponosi straty .10 listopada juz sie zgodziłam na tą jego korekte ale odpisał dopiero wczoraj-ze jesli zakoncze dyskujsje jako rozwiazana wystawi koreket i zwróci srodki ,tjZ 486 ZŁ około 280 zł .cos koło tego .Szkody nie chce przedstawić dokłądnie ani przesłac drugi raz wyrażnych zdjęć,mniemam ze jej w ogóle nie było . ...Moze ktos coś doradzić ? podpowiedziec ?