anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie kupiłem towaru, który chciałem wylicytować, bo po logowaniu nie pokazało mi, jest w ulubionych

garage_seller
#10 Popularyzator

Witam wszystkich.

Taka sytuacja, chciałem kupić/ wziąć udział w licytacji, o której zakończeniu ustawiłem sobie powiadomienie w telefonie na poniedz. wieczorem.

Dzwoni alarm, Alledrog - ok godz. 20. Więc startuję do kompa, odpalam, gdzieś błysnął mi dzwoneczek na czerwono podświetlony i za moment nic się nie podświetla.

Ja w ulubione - tam null, na dzwonek - tam też czysto, tylko jakiś szajs niebieski mi się w ramkach u góry wyświetlił. (foto 1.)

I uwaga, nie logowałem się na Allegro Biznes (choć wciąż jest) już od dawna, bo sprzedaję na innym koncie, tu tylko kupuję i zawsze loguję się na zwykłym Allegro. 

Pomyślałem, no może to jakiś stary alarm się odpalił, z poprzedniej licytacji, bo ten zestaw już wcześniej licytowałem. I odpuściłem.

Ale coś mię męczy do dziś i robię sprawdzam, a tu ZONK. Loguję się normalnie ale domyślnie wyskoczyły mi zakupy jako Allegro Biznes i nie widzę o co kaman, dopiero po chwili, klikam - czytam. KurMa, jest ebany switch (foto 2.) 

Przez ebane zmiany, (które to już w tym roku) nie wygrałem badziewia, na którym rzeczywiście mi zależało.

Kogo należy za to ścigać? Jak to reklamować?

Allegr_Shi_t.jpgAllegr_Shi_t_2.jpg

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MOJEGRATY5
#14 Krzewiciel

Witam.

@garage_seller 

Przepadło. Można co najwyżej pomstować na "zły los". Allegro nawet jeśli zajmie stanowisko, to wyjdzie na to że to Twój błąd.

Na pocieszenie dodam, że nie jesteś jedyny, a problemy związane z wprowadzeniem Allegro-Biznes dotykają tysięcy użytkowników. Nie ma ulubionych, nie widać ofert, nie da się licytować, czy kupić na paragon. Ot dzień jak co dzień. To tylko awaria...

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów

garage_seller
#10 Popularyzator

Moderatorzy posunęli się wyłącznie do usunięcia fotki, która obnaża nieudolność serwisu ...

Pozdrawiam. Marek 😉 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@garage_seller usunęłam Twoje zdjęcie wyłącznie ze względu na udostępnione tam Twoje dane - adres mailowy. 

Jeśli Twoje konto jest kontem firmowym, automatycznie loguje się w dedykowanej dla niego wersji - Allegro Business.  Tak jak zauważyłeś, opcję tę możesz przełączyć.

Przykro mi, że nie udało Ci się wylicytować przedmiotu, na którym Ci zależało. Niestety nie jestem w stanie pomóc w tym temacie - nie mam umiejętności cofnięcia czasu. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów