Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dyskutowałem ze sprzedawcą o wadliwym,niesprawnym towarze,chodzi o laptop.Poprosiłem o pomoc allegro i otrzymałem od allegro informacje ze po14 dniach mam zamkną dyskusje i skorzystać z programu ochrony kupujących.zamknąłem dyskusję i nie mogę skorzysta z programu ochrony kupujących go jak wpisuje wiadomość z formularza allegro .Wpisuję tam email,załączam aukcje z tym laptopie .opisuje problem poniżej jest belka wybierz sposób kontaktu.Klikam w ta belkę i pojawia się chatboot alina z którego wyjście oznacza brak możliwości wysłania formularza,gdyż jestem przekierowany na stronę główną allegro.
Mam pytanie jak mam skorzystać z programu ochrony kupujących
@bohdan6 aby wniosek był dostępny dyskusję należy zamknąć jako [nierozwiązana] widzę, że ty zamknąłeś problem jako rozwiązany. Już działam w tym temacie. Wrócę do Ciebie z informacją.
@bohdan6 wznowiliśmy dyskusję ze sprzedającym. Nie zamykaj jej na razie. Zaczekamy 24 h na odpowiedź sprzedawcy. Jeżeli nie wypowie się w dyskusji, skorzystaj proszę z opcji [poproś o pomoc allegro]. Prześlemy Ci link do wniosku.