Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam. mam problem poniewaz kupilem przedmiot oraz go oplacilem. sprzedajacy go nie wyslal a ja chcialem go anulowac kupno. nie mialem okna anuluj zakup tylko zwroc produkt i kliknalem w to, i pokazuje mi ze produkt zostanie zwrocony i mam nadac paczke w paczkomacie, tylko problem w tym ze ja tej paczki nawet nie mam bo nawet nie zostala wyslana. co mam z tym zrobic?
Nie zmienia to w zasadzie tego że, od tego zwrotu sprzedający ma 14dni na zwrot środków tobie, jak nie zwróci to masz dyskusję.
Okej dzieki za odp
Wysłał czy nie? jak nie wysłał do czasu kliknięcia zwrotu to czekaj ma 14dni max na zwrot środków, nie zwróci otwórz spor: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Nie wysłał, okej to dzieki za odp
Skad wiesz ze nie wyslal? Zwrot pojawia sie wtedy jak sprzedajacy wygeneruje list przewozowy i zarejestruje paczke lub wyda przewoznikowi
No bo tam pisze ze zakup został narazie aby opłacony a nie ze został przyjęty do realizacji
Tzn ze cos nie przeszla platnosc z twojego konta i sprzedawca nie widzi twojego zamowienia chyba. Napisz do niego w tej sprawie bo mozesz mu w systemie wisiec jako oczekuje na platnosc