anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogłem anulować zwrotu, więc wybrałem "zwróć", ale towar do mnie nie dotarł, co zrobić?

matigiuszxd
#7 Wielbiciel#

witam. mam problem poniewaz kupilem przedmiot oraz go oplacilem. sprzedajacy go nie wyslal a ja chcialem go anulowac kupno. nie mialem okna anuluj zakup tylko zwroc produkt i kliknalem w to, i pokazuje mi ze produkt zostanie zwrocony i mam nadac paczke w paczkomacie, tylko problem w tym ze ja tej paczki nawet nie mam bo nawet nie zostala wyslana. co mam z tym zrobic?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

milka1234567890
#18 Luminarz#

Nie zmienia to w zasadzie tego że, od tego zwrotu sprzedający ma 14dni na zwrot środków tobie, jak nie zwróci to masz dyskusję.

oznacz moderatorów

matigiuszxd
#7 Wielbiciel#

Okej dzieki za odp 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Wysłał czy nie? jak nie wysłał do czasu kliknięcia zwrotu to czekaj ma 14dni max na zwrot środków, nie zwróci otwórz spor: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa

oznacz moderatorów

matigiuszxd
#7 Wielbiciel#

Nie wysłał, okej to dzieki za odp

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Skad wiesz ze nie wyslal? Zwrot pojawia sie wtedy jak sprzedajacy wygeneruje list przewozowy i zarejestruje paczke lub wyda przewoznikowi

oznacz moderatorów

matigiuszxd
#7 Wielbiciel#

No bo tam pisze ze zakup został narazie aby opłacony a nie ze został przyjęty do realizacji 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Tzn ze cos nie przeszla platnosc z twojego konta i sprzedawca nie widzi twojego zamowienia chyba. Napisz do niego w tej sprawie bo mozesz mu w systemie wisiec jako oczekuje na platnosc

oznacz moderatorów