anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za zakupiony produkt...sprzedawca zadeklarował zwrota pieniędzy nie.

graad2
#7 Wielbiciel#

13 września kupiłam biustonosz przez allegro pay, niestety musiałam go zwrócić. Sprzedawca spłata była do 14 października, potem przedłużono dp 14 listopada, musialam zapłacić. Sprzedawca zadeklarował zwrot pieniedzy....

Decyzja sprzedającego
Pełen zwrot pieniędzy.

niestety nie ma ich do dzisiaj. Monituje do niego w tej sprawie zero odpowiedzi już nie wiem gdzie mam pisać.

Biustonosz ESOTIQ HENDERSON KASSIDY Push-Up 85C.....od bielizna9_com

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@graad2 załóż dyskusje, tam sprzedający musi odpowiedzieć w ciągu 24h

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Sprawdź czy był mail od Allegro potwierdzający zwrot. Jak był to sprzedawca zwrócił prawidłowo i szukaj kasy u Allegro. Jak go nie było to robiąc zwrot mógł nie zauważyć, ze drogi portal zabrał sobie prowizje i zwrot nie poszedł. Zdarza się to częściej niż byśmy chcieli. Wtedy to sprawa do niego. Czasem zwykłe przypomnienie wystarczy, jak nie to dyskusja. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@AnnaG-Antyki  przecież @graad2 napisał: "Monituje do niego w tej sprawie zero odpowiedzi już nie wiem gdzie mam pisać.", więc raczej zwykłe przypomnienie nie wystarczy😉

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@graad2 zachęcam Cię do rozpoczęcia dyskusji ze sprzedającym i wyjaśnienia sprawy. 

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów