anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niestety przeholował się termin zapłaty . Czy można przez funkcję "kup ponownie" powtórzyć zakupy?

lasko2209
#7 Wielbiciel#

Niestety przeholował się termin zapłaty . Czy można przez funkcję "kup ponownie" powtórzyć zakupy, i zapłacić przez Allegro Pay?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg#

@lasko2209 można  , jeśli oferty w dalszym ciągu są aktualne .

oznacz moderatorów

lasko2209
#7 Wielbiciel#

Nie o to chodzi. ja je kupiłem, i przeholowałem termin zapłaty, bo chciałem połączyć te zakupy z następnymi zakupami od tej samej osoby. Sprzedający czeka na moją wpłatę, i ponownie nie wystawia ich. Nie mam konta sprzedającego, tylko zaplata przez Allegro Pay.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@lasko2209 jeśli oferty nie istnieją to nie skorzystasz z tej funkcji , skontaktuj się ze sprzedawcą może wystawi , a może już sprzedał .

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@lasko2209 w tej sytuacji skontaktuj się proszę ze sprzedającym, nie jestem pewna któe zamówienie masz na myśli ale ostatnie nieopłacone nie zostały jeszcze automatycznie anulowane. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

lasko2209
#7 Wielbiciel#

Wiem, że ostatnie płatności nie zostały anulowane. Dopiero przy próbie zapłaty starszych zakupów, zorientowałem się, że do ich zapłaty jest termin 30 dni. Do czego służy opcja "Kup ponownie"?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@lasko2209 Opcja "Kup ponownie" umożliwia ponowny zakup/opłacenie zamówienia. Nie skorzystasz jednak z tej opcji, jeśli licytowana oferta na Allegro jest już niedostępna. Spróbuj skontaktować się ze Sprzedającym i zapytać, czy może ponownie wystawić ofertę z interesującym Cię produktem. 

oznacz moderatorów